2777
2789
عنوان

چند سال پیش یه خواستگاری داشتم

506 بازدید | 25 پست

بعد باهم دعوامون شد بهم زدیم 

خیلی ادم آشغالی بود 

کلی گریه کردم بعدش رفتم عکسشو پاره کردم انداختم تو دسشویی سیفونم کشیدم روش 

بعدش دیگه انداختمش دور عن آقا رو 

رفت بخت منو بست(جریانش مفصله )

الانم نزدیک چهل سالشه هنوز داره رل میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواستگارم بختمو بسته بود خودش گفت ، بهم گفت بالا بری پایین بیای مال منی الان بگو نه ولی ۱۰ سال دیگه ۲۰ سال دیگه ۳۰ سال دیگه بالاخره مال من میشی 😑😐... بعضیا چقد بدجنس و خودخواهن .. هیچیم نمیشن اخرش 

منم خواستگارم بختمو بسته بود خودش گفت ، بهم گفت بالا بری پایین بیای مال منی الان بگو نه ولی ۱۰ سال د ...

اخرش چی شد،،ازدواج نکردی هنوز

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
اخرش چی شد،،ازدواج نکردی هنوز

ده سال میومد و  میرفت دیوانم کرده بود از همه جا بلاکش کرده بودم، این کارارو میکرد  متنفر تر میشدم

من دعا خیلی خوندم چله زیاد میگرفتم که اگر موردیهم باشه رفع بشه همیشه هر روز قران میخوندم ،  با یه نفر خیلییییی جالب و اتفاقی اشنا شدیم و ازدواج کردیم

ولی اون هنوز مجرده فهمیده ازدواج کردم شوکه شد فکر میکرد هیچ وقت ازدواج نمیکنم :))) مجرده هنوز اون 

ده سال میومد و  میرفت دیوانم کرده بود از همه جا بلاکش کرده بودم، این کارارو میکرد  متنفر ت ...

خوب خداروشکر پس شما خوشبخت شدین

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

ادم پولدار هرموقعی خواهان داره

ادم فقیر فقرا باید دست بجنبونن که جوونی یه اپشن هست از دست بدن به فنا رفتن

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)