2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا ریه شونو درگیر کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 91 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من چند روز فقط سرفه خشک داشت الان دیگه سرفه خلط دار،داره خیلی مراقب کوچولوت باش عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی از علایمشه پدرم با کمر درد رفت دکتر بهش گفت جز علایمشه وقتی تست داد مثبت شد اصلا خودمون باورمون نمیشد چون خیلی رعایت میکرد

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
خوب شدن؟بستری هم شدن؟

اره بهترن

ن خواهرم قبلاپرستار بوده موافقت نکرد گفت روحیه اونجا نداره خودم بش رسیدگی میکنم دیگ سرم امپولاش خودش میزد درمان دارویی خاصیم ک نداره مراقبت خوراکی بیشتر

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
من یک هفته است که بویایی وچشایی نداشتم اوایلش مثل سرماخوردگی یه بوی بد حس میکردم ولی الان کلا هیچی ح ...

من حدودا یک هفته پیش حس میکردم بو بد میاد مث بوی آشغال بعد سرفه های خشک داشتم و سردرد الانم چشایی و بویاییم کم شده پس حتما کرونا گرفتم

خدایا مرسی
اره بهترن ن خواهرم قبلاپرستار بوده موافقت نکرد گفت روحیه اونجا نداره خودم بش رسیدگی میکنم دیگ سرم ا ...

کسی ک بدون علاعم ریه ش درگیر میشه خوبه یا بد؟

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙

من پدرم سیتی داده بود و درگیر بود نمیتونست حرف بزنه و تنفسش عمیق نبود

خودم سیتی ندادم ولی احتمالا ریه منم درگیر بود احساس خفگی داشتم و نمیتونستم نفس بکشم و خیلی شب ها از بی اکسیژنی از خواب میپریدم و تا چندساعت نفسم قطع و وصل بود

ما کل خانوادمون شدید گرفت از ۹اسفند تا ۲۰ فروردین بصورت جدی درگیر بودیم

انشالله که چیزی نیست🤍بینی و حلقتون با اب نمک شست و شو بدین و تا جایی که ممکنه مایعات گرم بخورید

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
من حدودا یک هفته پیش حس میکردم بو بد میاد مث بوی آشغال بعد سرفه های خشک داشتم و سردرد الانم چشایی و ...

شک نکن عزیزم فقط رعایت کن مخوصا سرویس بهداشتیت رو از بقیه جدا کن

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
اره بهترن ن خواهرم قبلاپرستار بوده موافقت نکرد گفت روحیه اونجا نداره خودم بش رسیدگی میکنم دیگ سرم ا ...

خداروشکر ایشالا بهبودی کامل پیدا کنن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کسی ک بدون علاعم ریه ش درگیر میشه خوبه یا بد؟

مامانم خیــــلی اذیت شد بخدا دکتر میگفت منک ب خوب شدن شما امیدی نداشتم تعجب میکرد وقتی ریش روب بهبودی بود

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
من حدودا یک هفته پیش حس میکردم بو بد میاد مث بوی آشغال بعد سرفه های خشک داشتم و سردرد الانم چشایی و ...

برای من تقریبا بعد یک ماه میخواد برگرده.ولی مثلا بوی جوشونده ها رو کمی حس میکنم.و صبح ها یه بوی ناشناخته تو سرم نه بوی بدی نه خوبی تا حالا اینجوربویی نفهمیده بودم.مثلا بوی ویکس رو کمی دارم میفهمم مثل توهم.ولی هنوز بوی غذا رو نمیفهمم.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
علایم دیگه داری؟

سلام نه هیچی ندارم دیگه فقطاز بعد زایمانم سر درد داشتم که 

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊