2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا ریه شونو درگیر کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4565 بازدید | 91 پست

شوهر منم داشت اصلا نفس کشیدن براش سخت بود بعد بدن درد شدید داشت و انقدز سرفه میکرد کع از ریه اش خون میومد البته الان خوب شده بستگی به مقاومت بدن آدما داره

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم بچه شیر میدم و دو هفته ی اخیر درگیر کرونا بودم .  موقع شیر ماسک بزن و دستهات رو قبلش ...

شیر خودتون رو‌میدین؟؟😲😲😲 هجب ریسکی میکنید چون این‌ویروس ناشناختس هیچیش معلوم نیست 

این حس بویایی و چشایی ک میگن از بین میری چطوریه ؟ینی هیچ مزه ای رو تشخیص نمیدی؟من حس میکنم بویایی و ...

اول کم میشه بعد متوجه میشی دیگه بویایی نداری.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
این حس بویایی و چشایی ک میگن از بین میری چطوریه ؟ینی هیچ مزه ای رو تشخیص نمیدی؟من حس میکنم بویایی و ...

هیچی هر چی میخوری هیچ‌مزه ای تو دهنت نیست 

بو از اون بدتر هیچ بویی دور و اطرافم نیست هیچی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

کرونا ک میگن سرفه خشکه مامان من۶۰درصد درگیر بود بدون هیچ علائمی

خوب شدن؟بستری هم شدن؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من یک هفته است که بویایی وچشایی نداشتم اوایلش مثل سرماخوردگی یه بوی بد حس میکردم ولی الان کلا هیچی حس نمیکنم وشوهرم اسکن ریه گرفته۲۰درصد ریه اش درگیر شده منم فردا میخوام اسکن بدم خیلی دوره ی سختیه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
عزیزم منم بچه شیر میدم و دو هفته ی اخیر درگیر کرونا بودم .  موقع شیر ماسک بزن و دستهات رو قبلش ...

عزیزم من بویاییم، و چشایی م  کم شده حس میکنم کامل از بین نرفته شما هم همینطوری بودین؟یا کامل حس بویایی و چشایی نداشتی

خدایا مرسی
این حس بویایی و چشایی ک میگن از بین میره  چطوریه ؟ینی هیچ مزه ای رو تشخیص نمیدی؟من حس میکنم بوی ...

نع کاملا از بین نمیره بعضی بوها رو حس میکتی شوهر من بویاییش ضعیف بود یه سری از بوهارو کلا حس نمیکرد ولی یه سری رو حس میکرد

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
شیر خودتون رو‌میدین؟؟😲😲😲 هجب ریسکی میکنید چون این‌ویروس ناشناختس هیچیش معلوم نیست 

بله شیر خودم رو میدم . چاره ای نبود .  به ۴۰۳۰زنگ زدم گفت با این شرایط شیر بده . البته یک شب پسرم تب کرد که نمیدونم علتش این بود یا التهاب لثه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

تو شیر نیست فقط باید ماسک بزنه ومدام دستاش رو ضد عفونی کنه.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊