2777
2789

استاندارد نتیجه گیری در چاپ مقاله علمی پژوهشی

بحث و نتیجه گیری : در این قسمت به تفسیر نتایج ارائه شده می پردازیم. همچنین می توان به مقایسه نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر با نتایج سایر مطالعه ها پرداخت و با توجه به مجموعه شواهد نتیجه گیری نمود. در صورت لزوم می توان پیشنهادهایی برای انجام مطالعات بهتر و کامل تر در آینده ارائه داد.

پیشنهادات

تقدیر و تشکر

نحوه فرمت بندی مقاله علمی پژوهشی

با توجه به اهمیت این موضوع، فرمت بندی یک فرایند تخصصی است که بایستی توسط افراد متخصص در این حوزه انجام گیرد. افرادی که تجربه کافی در فرمت بندی مقالات علمی و ارسال آنها به مجلات معتبر را داشته باشند. لازم به ذکر است فرمت بندی مقالات در برخی از موسسات تضمینی بوده و در مدت زمان توافقی، این کار انجام خواهد شد. موسسه چاپ مقاله هدف ریسرچ فرمت بندی و چاپ مقاله تضمینی شما را در کمترین زمان انجام خواهد داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاو خوشکم جواب ندامه وه له تاپیکدا

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

چاپ مقاله علمی پژوهشی دستاورد مهمی در زمینه تخصصی شما است و خصوصا در رزومه شما نقش پررنگی را ایفا می کند. این موضوع زمانی اثرگذار است که مقاله پژوهشی خود را در مجله ای معتبر چاپ کنید. برای مثال مقاله شما در یکی از مجلات isi چاپ شود و محققان زیادی در دنیا آن را مطالعه کنند.

مقالات ISI یکی از مقالات بین المللی است. آی اس آی موسسه ای علمی است که به ارائه خدمات علمی مشغول است. ایجاد پایگاهی از مجلات و کتب با استاندارد های سخگیرانه یکی از خدمات آی اس آی است.  مجله ای که بتواند استاندارد های آن را رعایت کند و در این پایگاه نمایه شود به مجله آی اس آی شهرت می یابد. مقالات ISI مقاله ای است که موفق به اخذ پذیرش در این مجله شده باشد.  با چاپ مقاله ISI رزومه تان را پر بار خواهید کرد.