2777
2789
عنوان

مامانا چجوری به کاراتون میرسید

840 بازدید | 52 پست

من ک خونم همیشه بازار شامه غذا هم دیگه خیلی مجبورباشم درست میکنم همش میگه کنارم باش جایی نرو ۹ ماهشه بخدا انقد حرف میشنوم از شوهرم امروز بهم میگه تو کی تا حالا خونه رو تمیز کردی 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه موقعی ک حامله بودم همیشه خونه برق میزد با شکم حامله تمیز  میکردم دیگه دوماه اخر سختم بود بهم گفت اون موقع هم کلی ظرف میموند تو ظرفشویی

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

پسر من ۸ماهشه  هیچ کاری نمیتونم بکنم باید بدم کسی بگیرش تا من کارامو بکنم

بچه از چند ماهگی راه میره؟از چند ماهگی چاردست و پا میره؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
با اینکه موقعی ک حامله بودم همیشه خونه برق میزد با شکم حامله تمیز  میکردم دیگه دوماه اخر سختم ب ...

شوهرت بگو کمک کنه. 

یا بچه رو یه ساعت نگه داره

یا اگه مامانت میتونه بیادیه کم پیش بچه

خدایا شکرت😍

یه کمک کوچیکم تو حاملگی بهم نکرد الانم فقط تو کار خونه کمک میکنه بهش میگم یه ساعت بچه رو بگیر خودم همه کارارو میکنم میگه ن بعدم کلی سرم منت میذاره 

9 ماهه ک اونقدر کثیف کاری و شلوغ بازی نداره 

همه چیو از کشوها و کابینت میریزه بیرون خودمم وقت نمیکنم جمع کنم

2790
2778
2791
2779
2792