2777
2789
عنوان

مامانا چجوری به کاراتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 52 پست
متفاوته عزیزم من کلا دنبالش نیستم زود راه بیفته.الان دوس داره راه بره

کلا میخوام بدونم 

بچتون چند ماهگی چارست و پا و راه رفت؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا میخوام بدونم  بچتون چند ماهگی چارست و پا و راه رفت؟

الان ۹ ماهشه

ی کم میخواد بره

ولی نمیذارمش رو زمین

جامون محدوده.میترسم بیفته تو این وضعیت نمیشه دکتر جایی هم برد

پسر من ۸ماهشه  هیچ کاری نمیتونم بکنم باید بدم کسی بگیرش تا من کارامو بکنم بچه از چند ماهگی راه ...

پسر من از ۵ ماهگی سینه خیز میره ۶ و نیم ماهگی چهاردستوپا رفت الانم یه هفتس خودش بدون کمک وایمیسته

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
وقتی خوابه خونه رو تمیز کن ....براش برنامه کودک مناسب سنش بزار که با صداش یا تصویرای رنگی رنگی سرش گ ...

تلویزیون زیر دوسال خوب نیست

وگرنه با این چیزا راحت بچه سرگرمه

واي من دركت ميكنم ولي بايد واسه كابينتا ازين قفل ها بذاري يا پارچه گره بزني

توي كشوها رو خالي كن 

هيچي نذار دم دست بچه

فقط اسباب بازياش

من الان پسرم داره سه ساله ميشه تازه يكم ارامش گرفتم

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
شوهرت بگو کمک کنه.  یا بچه رو یه ساعت نگه داره یا اگه مامانت میتونه بیادیه کم پیش بچه

هیچ کمکی ندارم ن شوهرم کمک میکنه ن مادرم همه فقط به فکر خودشونن تازه مامانم اومده بود گفت چ وضعشه انگار ن انگار تو خونه زن هست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
پسر من از ۵ ماهگی سینه خیز میره ۶ و نیم ماهگی چهاردستوپا رفت الانم یه هفتس خودش بدون کمک وایمیسته

ای جان

ماشاالله

واسه همینه اذیتی

ولی چ جالب تو ۹ ماه بدون کمک می ایسته

الان ۹ ماهشه ی کم میخواد بره ولی نمیذارمش رو زمین جامون محدوده.میترسم بیفته تو این وضعیت نمیشه دک ...

چاردست و پا کی رفت؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
به شوهرت بگو اگه هرکسی هر چیزیو برمیداره بزاره سر جاش هیچ وقت خونه بهم ریخته نمیشه بقیش با یه گرد گ ...

اره خدایی بیشتر شوهرم بهم میریزه

همه چیو از کشوها و کابینت میریزه بیرون خودمم وقت نمیکنم جمع کنم

منم دخترم ۱ سال و نیمشه همچیو میریزه بیرون ولی تا جایی ک تونستم درارو بستم یا چیزی میذارم جلوی کشو ها ک نتونه باز کنه . جارو و تمیزکاری هم انجام میدم . تازه ۶ ماهه باردارم