2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست

سلام من خودم خبره این کارم باید بگم که بهترین کار ممکنو کردی که خواستی امتحانش کنی چون تو این دوروزمونه که تنوع خانوما و دروغ گفتن مردا زیاد شده باید با همه هواس جمعی و خاطرجمعی وارد زندگی مشترک بشی تا خدایی نکرده بعدش به مشکل برنخوری و دلت نشکنه. این اقا چه متوجه شده باشه شمایی چه نه باید از همون موقع که پیام ناشناس از یه خانوم براش میرفت برات اسکرین میگرفت یا بهت میگفت و تورو در جریان میذاشت اینطوری میشد مطمن باشی این اقا دلش پارکینگ طبقاتی نیست حالاهم بنظرم برو جلو که یه دل بشی

😐✋با این حرکتی زدی بهم بزنی میگی اه دوسش داشتم همه مردا ایشکلی بودن ،باهاش زندگی کنی میگی یادته اون ...

درسته که نظر شخصیتون بود اما نظر من اینه واقعا برای اینکه یه پسر وفادار باشه باید یه مدرک و تعهد کاغذی داشته باشه؟ یا تعهدش به اون دختر باید قلبی باشه؟ تعهد قلبی با هیچی از بین نمیره اما تعهد کاغذی بعد دو روز معمولی میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

؛مثلایه شب گف یه خبرخیلیی عالی وخوب اینکه احتماالاامتحان استخدامیم عقب بیوفته منم بهش گفتم چه خوب با ...

عزیزم شما باید با یه مشاور خانواده مشورت کنی این بهترین راهه و بعدشم بشین سنگاتو جدی جدی با این اقا وابکن 

عزیزم شما باید با یه مشاور خانواده مشورت کنی این بهترین راهه و بعدشم بشین سنگاتو جدی جدی با این اقا ...

عزیزم من ۳ بار طرفمو بعد یسال و نیم دوستی امتحان کردم هیچکدومم پا نداد و شات داد ک مزاحم دارم 

اعتماد کنم؟

اره واقعا مرد بخواد خیانت کنه کاری به خوشگلی زنش نداره من دوسال پیش با آبجیم رفته بودیم بیمارستان ک ...

خدا لعنتشونکنه

خدا خودشون سزاشونو بده

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

الهی بمیرم برات درکت میکنم چندسالته گلم

فدات عزیزم خدا نکنه

حول حوش سی هستم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم من ۳ بار طرفمو بعد یسال و نیم دوستی امتحان کردم هیچکدومم پا نداد و شات داد ک مزاحم دارم  ...

خب تو میتونی از نظر پاکی رو این اقا حساب باز کنی اما بقیه مسائلی که نگرانشی چی؟ اونا هم به تنهایی هرکدوم موضوع مهمیه. بنظر من باید رودر رو و جدی باهاش حرف بزنی نه طوریکه بترسه از جدایی یا لج کنه چون اگه بترسه هرچی بگی چشن بسته میگه قبوله و اگه لج کنه برای منطقی ترین حرفت جبهه میگیره.باید طوری متوجهش کنی که برای بهتر کردن و محکم تر کردن رابطتون یه سری اخلاق و شرایطا رو باید باهم تغییر بدید و میون این حرفا خواسته های خودتو بهش بگو