2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست
بخدا از خودم تعریف نمیکنم همین دیروز به دکتر گفتم آقای دکتر دارویی نده که خواب اور باشه سه تا بچه ...

اره واقعا مرد بخواد خیانت کنه کاری به خوشگلی زنش نداره

من دوسال پیش با آبجیم رفته بودیم بیمارستان که آبجیم زایمان کنه،توی راهرو منتظر نشیته بودم که آبجیم از اتاق عمل بیاد بیرون،یه خانم تهرانی هم توی اتاق عمل بود دوقلو باردار بود میخواست زایمان کنه، شوهرش هم توی همون راهرویی بود ک من بودم،اونم منتظر بود،حالا خوبه زنش میخواست دوقلو واسش بیاره هااا،توی راهرو بیمارستان چشم از من برنمیداشت،منتظر بود من بهش پا بدم،که بیاد جلو یا شماره بده،آخخخ ک بدم میاااد

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
اره بهتر از اینکه بعد ازدواح بخاد خیانت کنه

مطمئن باش بعدا بازم تکرار می‌کنه چون تو ذاتش هست 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ازمن میشنوی باهاش بهم بزن اخه پسره۱۸ساله چی میفهمه اززندگی بعدشم چی داره ک مثلا بخای باهاش ادام ...

بابا من طوسی هام ینی دختر ک داره  پیام میده ۱۸ سالشه 

پسره ۲۲ سالشه

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

😐✋با این حرکتی زدی بهم بزنی میگی اه دوسش داشتم همه مردا ایشکلی بودن ،باهاش زندگی کنی میگی یادته اون روزو همش تو دلت میمونه🤦‍♀️🤷‍♀️

همچی ادمیو دیدم ...ولی به نظر من که طبیعیه پسرا همه تا رسما ازدواج نکردن سروگوششون میجنبه 

نظر شخصیم بود نیای بگین غلط میکنن فلان میکنن🙊🙊

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

دختری۲۲ساله هستم ازیه شهرخیلی کوچیک ک نزدیک یک ساله باپسری30 ساله ازاقوام خیلی دور نامزد(عقد)شدیم من دانشجومعلم هستم وایشونم شغلش ازاده وقتی اومدن خواستگاری فقط بخاطراینکه اکثرا گفته بودن خونوادشون مهربونومظلومن خودشم ادم خوبیه قبول کردم امادراین مدت نامزدی همش بحث ودعوا داریم البته اخلاقای خوب داره مثلااگه کمکی بخوام دریغ نمیکنه بدجنس نیس معتادنیس اماازکاه کوه میسازه سرمسئله های خیلی ریزبحثودعواراه میندازه بخدا دیگه خسته شدم؛باخودم میگم اگه طلاق بگیرم ایندم خراب میشه بازاگه نگیرم یه عمرباهاش ساختن واقعا سخته ودیوونه میشم؛جای مارسمه ک باغریبه ازدواج نمیکنیم فقط فامیل وهمشهری ک همومیشناسیم،دلم خیلی غصه داره شبا خوابم نمیبره ازفکروخیال نمیدونم بایدچیکارکنم خونوادمم میگن خودت تصمیم بگیر

؛مثلایه شب گف یه خبرخیلیی عالی وخوب اینکه احتماالاامتحان استخدامیم عقب بیوفته منم بهش گفتم چه خوب باتندی گف براچی خوشحال نشدی هان؟من هی بامهربونی باهاش حرف میزدم هی خودمولوس میکردم بازبدترمیکرد ضایم میکرد اخرسرگف یه معذرت خواهی میتونی کنی منم بخاطر اشتباهی ک نکرده بودم گفتم معذرت میخام ولی گف معذرت خواهی ک من بهت بگم بدردنمیخوره خلاصه همین قضیه روتاسه چارروزکشیدتادعواراه ننداخت ول نکرد کلافه شدم ازدست این رفتارای احمقانش

بازوقتی حرف ازجدایی میزنم میخادسکته کنه ناراحت میشه اعصایش بهم میریزه بازباهاش خوبم بازم درست بشو نیس واقعا ازکااه کوه میسازه خیلیییی بدجور؛میخام طلاق بگیرم ازحرف بعدش ازینکه ممکن نیس بهترگیرم بیاد یانه نگاهاوحرفای مردم میترسم بازازادامه دادن باهاش وزیر یه سقف رفتن باهاشم میترسم