سلام من خودم خبره این کارم باید بگم که بهترین کار ممکنو کردی که خواستی امتحانش کنی چون تو این دوروزمونه که تنوع خانوما و دروغ گفتن مردا زیاد شده باید با همه هواس جمعی و خاطرجمعی وارد زندگی مشترک بشی تا خدایی نکرده بعدش به مشکل برنخوری و دلت نشکنه. این اقا چه متوجه شده باشه شمایی چه نه باید از همون موقع که پیام ناشناس از یه خانوم براش میرفت برات اسکرین میگرفت یا بهت میگفت و تورو در جریان میذاشت اینطوری میشد مطمن باشی این اقا دلش پارکینگ طبقاتی نیست حالاهم بنظرم برو جلو که یه دل بشی
😐✋با این حرکتی زدی بهم بزنی میگی اه دوسش داشتم همه مردا ایشکلی بودن ،باهاش زندگی کنی میگی یادته اون ...
درسته که نظر شخصیتون بود اما نظر من اینه واقعا برای اینکه یه پسر وفادار باشه باید یه مدرک و تعهد کاغذی داشته باشه؟ یا تعهدش به اون دختر باید قلبی باشه؟ تعهد قلبی با هیچی از بین نمیره اما تعهد کاغذی بعد دو روز معمولی میشه
عزیزم من ۳ بار طرفمو بعد یسال و نیم دوستی امتحان کردم هیچکدومم پا نداد و شات داد ک مزاحم دارم ...
خب تو میتونی از نظر پاکی رو این اقا حساب باز کنی اما بقیه مسائلی که نگرانشی چی؟ اونا هم به تنهایی هرکدوم موضوع مهمیه. بنظر من باید رودر رو و جدی باهاش حرف بزنی نه طوریکه بترسه از جدایی یا لج کنه چون اگه بترسه هرچی بگی چشن بسته میگه قبوله و اگه لج کنه برای منطقی ترین حرفت جبهه میگیره.باید طوری متوجهش کنی که برای بهتر کردن و محکم تر کردن رابطتون یه سری اخلاق و شرایطا رو باید باهم تغییر بدید و میون این حرفا خواسته های خودتو بهش بگو