2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین فکرو کروم ک امتحانش کردم تا حالا امتحانش نکردم منه بدبخت  اخه چیزی ندیدم تا حالا

خب معلومه چیزی نمیبینی،اون که نمیاد جلو تو کاری کنه که بدونی

شاید واقعا به قول خودش دنیاشی،ولی خب همه ی زن ها دنیای شوهراشون هستن،ولی متاسفانه...هرروز خیانت بیشتر میشه

آقا من داداشم 8 سال عاشق زنش بود،الان باهم ازدواج کردن باور نمیکنی چه سختیها که نکشیدن واسه بهم رسیدن،ولی عینا میدیدم که چقدرم دوس دختر داشت مجردیش،بعداز ازدواج هم دوس دختر داشت،الانشو نمیدونم

چشمتو باز کن بعد تصمیم بگیر،از روی احساسات تقمیم غلط نگیر

بازم همه مثل هم نیستن دوست عزیز،شاید این علی آقا واقعا اهل این چیزا نباشه

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
خب معلومه چیزی نمیبینی،اون که نمیاد جلو تو کاری کنه که بدونی شاید واقعا به قول خودش دنیاشی،ولی خب ه ...

الان زندگیسون چجوریه

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
الان زندگیسون چجوریه

عزیز داداشم روزی هزااار بار جلو همه به زنش میگه جیگر،نفس،اصلا قربونش میشه،واقعا هم خیلی دوسش داره عاشقشه،عاشق پسرشم هست،اصلا هیچی براشون کم نمیزاره،از طلا،پول،ماشین،خونه،هیچی کم نزاشته براش،تو اقوام زبان زده همه ست،ولی خب...من آبجیشم و میدونم که دوسال پیش با دخترهمسایه ی ما دوست بود😐

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️

ببین ازمن میشنوی باهاش بهم بزن اخه پسره۱۸ساله چی میفهمه اززندگی بعدشم چی داره ک مثلا بخای باهاش ادامه بدی هنوزهیچی نشده دونبال اینی ک خیانت میکنه یانه اصلا ب چیه این بایددلت خوش باشه یه همچین اشتبااهی نکنننن وحتمااااباهاش بهم بزن بره بخدا متاهلی خبری نیس جزبدبختی