shsbnam مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 عنوان خیانت😔 | مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست بچه ها با یکی تو رابطم جدیه قرار ماه بعد بیان خاستگاری کاملا جدیه ۱سالو نیمه باهمیم عاشق و دیوونه هم ولی الان زد ب سرم ک امتحانش کنم اینستا امتحانش کردم همین اولش پا داد نمیدونم جیکار کنم ادامه بدم تا مطمعن بشم یا چی؟ کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم 1399/07/25 | 14:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14157 واقعا؟ اخه ادم این چیزارو میبینه بدبین میشه به خداعزیزم،وقتی مدام میری رومخ یه مرد،یعنی خودت داری براش اون فضارومحیامیکنی،3بارامتحان کردی اگه خدای نکرده چیزی بودهمون باراول یانهایت دوم معلوم میشد،خواهش میکنم دیگه اینکارونکن،به جای اون وقتت روبزارروخودت وبه خودت برس وروخودت متمرکزباش تاهرروز بیشترازقبل جذبت بشه عزیزم.
shsbnam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 انقد خودتو گول نزن،که آره اون فهمیده تویی،که ده دفعه بهم گفت دنیامی،اینا یعنی چی؟ جامعه پرشده از خی ... همین فکرو کروم ک امتحانش کردم تا حالا امتحانش نکردم منه بدبخت اخه چیزی ندیدم تا حالا کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
sheniz عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12069 میمیرم بخدا دیگ جون ندارم یا هم ل اولین خاستگارم جواب بله میگم میرم الان هیجانی و احساسی شدی فکر کن ب همه چی فکر کن یادت نره اولویت زندگیت خودتی تو الان سنیییی نداری ک درگیر اینا بشی من خودم خدای شک و وسواس ام گوشیتو بزار کنار و برو بشین فکر کن
ماهی۱۲۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2437 میمیرم بخدا دیگ جون ندارم یا هم ل اولین خاستگارم جواب بله میگم میرم مطمین شو و ی دل برو جلو من با شک رفتم جلو باشک نابود شدم و ی دختر افسرده شدم
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14157 دوستان چرا الكي اميدوارش ميكنين خب؟!!! چرا ميگين فهميده؟!!! اگر واقعا نفهميده باشه و داره خيانت ميك ... دقیقا منم میگم بره جلو،الان خیلی بهتره تاخدای نکرده بره زیریک سقف.
stttar عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 83 اره همزمان که داری باهاش چت میمکنی بهش از شماره خودت زنگ بزن حالشو بپرس یا پی ام چیزی بده که شک نکنه تئیی اینجوری میتونی مطمئنش کنی....
shsbnam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 الان هیجانی و احساسی شدی فکر کن ب همه چی فکر کن یادت نره اولویت زندگیت خودتی تو ... 😔 چرا شانس ندارم الانم کلا بی حسم بی تفاوت ک کلا انگار چیزی نشده کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
shsbnam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 همزمان که داری باهاش چت میمکنی بهش از شماره خودت زنگ بزن حالشو بپرس یا پی ام چیزی بده که شک نکنه تئی ... همین کارو کردم کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
dokhtarebala77 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 9240 چجوری ینی چیا بگم تو باید بایکی هماهنگ کنی زمانی ک داری امتحانش میکتی درجا خودتم تو تل واتساپ نمیدونم یجا پی ام بدی ک ب تو شک نکنه بگه اینکه درجا داره خودش بهم پی ام میده
shsbnam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 تو باید بایکی هماهنگ کنی زمانی ک داری امتحانش میکتی درجا خودتم تو تل واتساپ نمیدونم یجا پی ام بدی ک ... باشه امسب اونطوری میکنم کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
sheniz عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12069 به خداعزیزم،وقتی مدام میری رومخ یه مرد،یعنی خودت داری براش اون فضارومحیامیکنی،3بارامتحان کردی اگه خد ... والا خداروشکر رابطمون خوبه هرجا میره میگه همیشه پیام میده هیچوقتتتت بیخبرم نمیزاره هر وقت قهریم بیشتر از یه شب تحمل نمیاره و با گریه و معذرت خواهی میاد سمتم در کل پسر ساده ایه
shsbnam مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2211 والا خداروشکر رابطمون خوبه هرجا میره میگه همیشه پیام میده هیچوقتتتت بیخبرم نمیزاره&nbs ... عین ماله منه کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
dokhtarebala77 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 9240 دلیل انلاین بودنشو قبل از من خودش توجیه کرد گفت ک داشتم یه فیلمی بود مربوط ب دندون رو اون مطا ... پس ازترسش داره خودشو توجیه میکنه زودتر ک تو بعش نگی چرا آنی پ نفهمیده تویی و داره میپیچونت
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14157 والا خداروشکر رابطمون خوبه هرجا میره میگه همیشه پیام میده هیچوقتتتت بیخبرم نمیزاره&nbs ... پس دیگه نکن اینکارو😂😂😂😂باشه؟آفرین دخترخوب