2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اینجاس سزیع ب من شات داد ک یکی مزاحمم میشه و بعد دومین پیام منو بلاک کرد😂 تو پیجشم زده متاهل ...

عزیزم تودیگه الکی وسواس گرفتی😂ولی واقعااین فکراشتباه روبزارکنار،چون خدای نکرده زندگیت روبادستای خودت بهم میریزی،دیگه نکن اینکاروخواهرم😂

اخه دوستی شبیه اون عکسی ک گذاشتم است ری ندارم

باهاش قراربزار خودت برو بعدشم الان کات کنی بهتراز اینه دوروز دیگ مهر طلاق‌ومطلقه بودن‌بهت بخوره عاقل باش 

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
اره انگار  ولی اگ دوست بشه  واقعا دیگ تمومه زندگیم

عزیزم من شوهرمو ی بار زمانی که باهم دوست بودیم تو لاین امتحان کردم ..پا داد و دوست شد بعدش من گفتم منو نداشته فلان بعدشم ک بهش گفتم گفت میدونستم تویی ک عمراااا دلش میخاست من بدونم این حرفارو ب کسب میزنه.بعد ازدواجم هم خیانت کرد و نابودم کرد تو حواست ب خودت باشه عزیزم 

ب درک بدونن  الان از یه رابطه اشتباه خلاص شی بهتره یا بعدا طلاق بگیری ؟؟؟  گور بابای مرر ...

میمیرم 

بخدا دیگ جون ندارم 

یا هم ل اولین خاستگارم جواب بله میگم میرم 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
بچه ها لحن حرف زدنش یه طوریه  اونقدم وقیح نیس ک بیاد بگه  بیا بریم بیرون اونم چی ۱۵ دقیق ...

انقد خودتو گول نزن،که آره اون فهمیده تویی،که ده دفعه بهم گفت دنیامی،اینا یعنی چی؟

جامعه پرشده از خیانت،شبی هزاردفعه به زن و بچش میگه دنیامی بعد فرداش با یکی دیگه ست،

اول مطمئن شو اهل هیچی نیی بعد بگو بیاد خواستگاری،که خدای نکرده فردا پس فردا نیای تاپیک بزنی که بچه ها با یه بچه میخوام جداشم از شوهرم چون بهم خیانت کرده

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️