2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست
دیگه اگه میخوای واقعا مجبورش کنی ب خیانت بازم امتحان کن😐خب عزیز من وقتی پا نداده یعنی چی یعنی ادم س ...

جالب اینجاس سزیع ب من شات داد ک یکی مزاحمم میشه و بعد دومین پیام منو بلاک کرد😂

تو پیجشم زده متاهل و سالگرد رابطه گزاشته و....

ولی من بازم شک دارم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهامیخوام تاپیک بزنم توروخدابیاین خیلی مهمه

عزیزم کار درستی نیست تو تاپیک یه نفر دیگه میای چنین در خواستی میزنی اگه مشکل داری همینجا بگو اگه هم می خوای تاپیک بزنی خب بزن هرکی بتونی راهنماییت میکنه کی می خواین دست از این رفتارها بردارین..

بر نارفیقان شرم باد
ببین عزیزم نامزد تو اگه حرفه ای خیانت بود اصلن یه کلمه هم باهات چت نمی کرد بیچاره سادست معمولا اینای ...

واااا

عزيزم معمولي و حرفه اي نداره كه

بالاخره حرفه اي هاهم يه اولين باري داشتن كه ناشي بودن

خيانت در هرررر صورت كثافت بازيه چه معمولي چه حرفه اي!!!!

عزیزجان انگلیسی نوشتنن

خیلی خیلی تابلوئه

یعنی منم تا آخر عمرم این مدل تایپ ببینم

میفهمم شبنم ۱۸ ساله از نی نی سایته

حتی اسمتم همین مدلی تایپ کردی گلم

بی خیال فهمیده خودتی

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بچه ها چن دوز قبل بهش گفتم ک علی دوستام میخان خرابم کنن  اگ بهت pmدادن حتی سلام جواب نده ها&nb ...

توباهاش برای یه روزدیگه قراربزار،بعدببین اومدپیشت چیزی درباره این موضوع میگه،مثلاشایدتودرجربان همه چی بزاره،اگه هم نگه خوب معلومه یه جای کارمیلنگه.

دلیل انلاین بودنشو قبل از من خودش توجیه کرد 

گفت ک داشتم یه فیلمی بود مربوط ب دندون رو اون مطالعه میکردم 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم