2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست
وا عزیزم خب اون هنوز با شما ازدواج نکرده که بخاد بهت خیانت کنه یا نه، دختر که نیست امتحانش کنی بنظرم ...

به ایشون قول ازدواج داده،یعنی تعهد داده،و تعهد هم ربطی به دختر و پسر نداره که فقط دخترا نیاز به امتحان کردن داشته باشن و پسرا نداشته باشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم خب اون هنوز با شما ازدواج نکرده که بخاد بهت خیانت کنه یا نه، دختر که نیست امتحانش کنی بنظرم ...

ادم وقتی تو یه رابطس باید تهعد داشته باشه، کسی ک تو دوستی خیانت کنه بنظرم تو ازدواجم خیانت میکنه، حالا بازم نمیدونم شاید من اشتباه کنم، ولی استارتر جان بنظرم کات کن باهاش

ادامه بده بگو حضوری میخام ببینمت بعد برو سر قرار  یا دوستتو‌بفرس بهش پیشنهاد رابطه بده

خداییش شیطون باید بیاد پیش تو برای آموزش😅

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم

ینی اگه یه دختر پا بده اسمش خیانته ولی واسه پسر نه

من از حرفتون اینو متوجه شدم!!!

ادم وقتی تو یه رابطس باید تهعد داشته باشه، کسی ک تو دوستی خیانت کنه بنظرم تو ازدواجم خیانت میکنه، حا ...

دقیقا😔

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

خیلی بخشید ولی اینکه احساس تعهد در مقابل  کسی که داره می ره خواستگاریش نداره نشون میده کلا ادم متعهد نیست و زیاددددی اهل دل

بچه ها احساس میکنم میدونه منم  شک کرده  ولی چیزی نگفتم ک شک کنه

ن از کجا میخاد بدونه؟ 

ولش کن اسی پس فردا بری زیر ی سقف میگ زن ندارم داشتم ولی طلاق دادم

رسیدن بهش آرزومه.... 
دیوانه ادم به پیشنهاد یه زن‌جواب میده هر کسی که باشه بس کنید این‌گارا رو 

کی گفته اینو متاسفانه تو فرهنگ ما مردا هرکاری کنن عیبی نداره براهمین پرو شدن باید عین ی دسمال مچاله شده پرتش کرد از زندگی بیرون کسی ک خیانت میکنه حالا زن باشه یا مرد

😎