2777
2789
عنوان

خیانت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 254 پست
باهاش قرار بذار دوستتو بفرست بعد اگه اومد و سلام عیلک کرد خودتو نشون بده ولی بعدش حساب کن اگه باز بخ ...

موافقم این فکر  خوبیه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ک تا اینجا پیش رفتی بقیشم برو چون اگه ولش کنی و باهاش وارد زندگی بشی بعد ک ی مدت از زندگیت بگذره و این اتیش عشقتون کمکم بخوابه اونوقته ک هزااااار فکر بد میاد تو ذهنت ک مطمئن باش ب مشکل میخوری پس ادامه بده راهی ک رفتی و مطمئن شو ازش چون یا نباید این کارو میکردی یا حالا دیکه نباید دست بکشی مطمئن شو با کی میخوای ی عمر ادامه بدی

ببین اگه پاداد و اوضاع وخیم شد

توانایی اینو داری ازش جدا بشی؟ 

که اگه خطاشو ببینی و بگذری

خودت جواز میدی بهش

چون مطمن میشه کوتاه میایی دیگه

فکراتو بکن اگه بتونی جدا بشی ادامه بده

درغیر اینصورت بی خیال

زیباترین باعچه هارو هم زیادی کنکاش کنی

کرماش میاد بیرون

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

اره معلومه یا میشناسه..یا کلا داره برا تفریحی یه دخترو مسخره میکنه..فک نکنم بخواد باهاش رابطه داشته ...

اره دقیقا دیگه اگه قرار باشه از الان اینقد حساس باشه تو زندگی نمیتونه تحمل کنه من بودم اول ک اینکارو برای ارامشم نمیکردم دوم اگه امتحان میکردم هم برای خنده نه جدی شک 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تو ک تا اینجا پیش رفتی بقیشم برو چون اگه ولش کنی و باهاش وارد زندگی بشی بعد ک ی مدت از زندگیت بگذره ...

همینه دقیقا این فکرو کردم 😔

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
ببین اگه پاداد و اوضاع وخیم شد توانایی اینو داری ازش جدا بشی؟  که اگه خطاشو ببینی و بگذری خو ...

اخه اگ بعدا خیانت کنه چی 

😔بعد از اردواج

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم