باهاش قرار بذار دوستتو بفرست بعد اگه اومد و سلام عیلک کرد خودتو نشون بده ولی بعدش حساب کن اگه باز بخ ...
موافقم این فکر خوبیه
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ک تا اینجا پیش رفتی بقیشم برو چون اگه ولش کنی و باهاش وارد زندگی بشی بعد ک ی مدت از زندگیت بگذره و این اتیش عشقتون کمکم بخوابه اونوقته ک هزااااار فکر بد میاد تو ذهنت ک مطمئن باش ب مشکل میخوری پس ادامه بده راهی ک رفتی و مطمئن شو ازش چون یا نباید این کارو میکردی یا حالا دیکه نباید دست بکشی مطمئن شو با کی میخوای ی عمر ادامه بدی
اره معلومه یا میشناسه..یا کلا داره برا تفریحی یه دخترو مسخره میکنه..فک نکنم بخواد باهاش رابطه داشته ...
اره دقیقا دیگه اگه قرار باشه از الان اینقد حساس باشه تو زندگی نمیتونه تحمل کنه من بودم اول ک اینکارو برای ارامشم نمیکردم دوم اگه امتحان میکردم هم برای خنده نه جدی شک
خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸