شماهم میتونین عکساتون رو بزارین حالا حتما نباید از صورت باشه🍓❤
شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖 ولی ماشاء الله خیلی نازی حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی ...
مچکر😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😍😍😍
حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خندههام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهممیرم البتهنه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔منقشنگ تر ازدنیایخودم سراغ ندارم😍
حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خندههام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهممیرم البتهنه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔منقشنگ تر ازدنیایخودم سراغ ندارم😍
کاش انقدر که به خوشگلی ظاهرتون اهمیت میدادید یه ذره به خوشگلی شخصیت و گفتارتون هم اهمیت میدادید و هر ...
دقیقا شخصیت چیز خوبیه که خیلیا ندارن و این باعث میشه چهرشون جذب کننده و زیبا نباشه در عین اعتماد به نفس بالای شخص و اینکه از قدیم میگن به مالت نناز که به شبی بنده به زیباییت نبال که به تبی بنده ،
تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗♥️مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...