2777
2789
عنوان

من+عکس 💓🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 229 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلی ولی چرا این افکتای الکی رو میذاری توکه خوشگلی 😕😕😕😕😕😕

همینجوری😋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

جون😝

تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖

ولی ماشاء الله خیلی نازی

حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی دوست داشتنیه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖 ولی ماشاء الله خیلی نازی حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی ...

مچکر😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😍😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖 ولی ماشاء الله خیلی نازی حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی ...

جون بابا تشبیهو

حدیث ک نگو اصن چشاش منو کشته😎😛💋

مرسی مهربونم چشمات قشنگ میبینه💋😍😍😍😍😍🧡😁

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

جون بابا تشبیهو حدیث ک نگو اصن چشاش منو کشته😎😛💋 مرسی مهربونم چشمات قشنگ میبینه💋😍😍😍😍😍🧡😁

😍😍🥰🥰😘😘😘😘😄😄😄

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بابا اصلا شما خوشگل مگ کسی حرفی زده؟!مگ مجبور بودی بیای تو تاپیک من کامنت بزاری؟!نظرت محترم

همین انگار تاپیک نظر سنجیه کی خوشکل تره عجبا😓

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
کاش انقدر که به خوشگلی ظاهرتون اهمیت میدادید یه ذره به خوشگلی شخصیت و گفتارتون هم اهمیت میدادید و هر ...

دقیقا شخصیت چیز خوبیه که خیلیا ندارن و این باعث میشه چهرشون جذب کننده و زیبا نباشه در عین اعتماد به نفس بالای شخص و اینکه از قدیم میگن به مالت نناز که به شبی بنده به زیباییت نبال که به تبی بنده ،

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...