2777
2789
عنوان

من+عکس 💓🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 229 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلی ولی چرا این افکتای الکی رو میذاری توکه خوشگلی 😕😕😕😕😕😕

همینجوری😋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

جون😝

تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖

ولی ماشاء الله خیلی نازی

حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی دوست داشتنیه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖 ولی ماشاء الله خیلی نازی حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی ...

مچکر😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😍😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
تو شبیه شاعراست چهرت خیلی 😁💖 ولی ماشاء الله خیلی نازی حدیث هم واقعاً چهرش شبیه حافظای قرآنه خیلی ...

جون بابا تشبیهو

حدیث ک نگو اصن چشاش منو کشته😎😛💋

مرسی مهربونم چشمات قشنگ میبینه💋😍😍😍😍😍🧡😁

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

جون بابا تشبیهو حدیث ک نگو اصن چشاش منو کشته😎😛💋 مرسی مهربونم چشمات قشنگ میبینه💋😍😍😍😍😍🧡😁

😍😍🥰🥰😘😘😘😘😄😄😄

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بابا اصلا شما خوشگل مگ کسی حرفی زده؟!مگ مجبور بودی بیای تو تاپیک من کامنت بزاری؟!نظرت محترم

همین انگار تاپیک نظر سنجیه کی خوشکل تره عجبا😓

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
کاش انقدر که به خوشگلی ظاهرتون اهمیت میدادید یه ذره به خوشگلی شخصیت و گفتارتون هم اهمیت میدادید و هر ...

دقیقا شخصیت چیز خوبیه که خیلیا ندارن و این باعث میشه چهرشون جذب کننده و زیبا نباشه در عین اعتماد به نفس بالای شخص و اینکه از قدیم میگن به مالت نناز که به شبی بنده به زیباییت نبال که به تبی بنده ،

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...