2777
2789
عنوان

😑+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست

زیاد خوب نیس

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره تاپیک زدی 😂 اسی این تختا قشنگه ولی اگه بخای حتما جدید به روز باشه نیست چون مال پنج شیش سال پیشه

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑

سخت نگیر عزیزم، شریک عمر آدم ک نیست 

دنیا همه هیچ، کار دنیا همه هیچ.......... 

قشنگه! هر 4تا قشنگ بودن، هرکدوم رو ک خودت بیشتر دوسداری بگیر 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
دوباره تاپیک زدی 😂 اسی این تختا قشنگه ولی اگه بخای حتما جدید به روز باشه نیست چون مال پنج شیش سال پ ...

جدی برا۵ سال پیشه؟😑

بازم خوبه هنوز قدیمی نشده دیگه

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
جدی برا۵ سال پیشه؟😑 بازم خوبه هنوز قدیمی نشده دیگه

اره عزیزم پنج سال پیش که من جهیزیه میخریدم همه جا اینا بود

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
از چه لحاظ؟

یکم قدیمی شده الان مدل های جدید هست ولی خب اگه خودت خوشت اومده که مبارکه عزیزم 💓😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
نع خوبع  اما سعی کن اینع رو جوری بگیری ک ب تختت بخونع اون س تا ب تختت نمیومد

رنگشو میگی؟

من میگم دومیه میومد فقط باید بگم رنگشو همرو استخونی بزنن ،

نه؟

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏