2777
2789
عنوان

😑+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست

زیاد خوب نیس

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوباره تاپیک زدی 😂 اسی این تختا قشنگه ولی اگه بخای حتما جدید به روز باشه نیست چون مال پنج شیش سال پیشه

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑

سخت نگیر عزیزم، شریک عمر آدم ک نیست 

دنیا همه هیچ، کار دنیا همه هیچ.......... 

قشنگه! هر 4تا قشنگ بودن، هرکدوم رو ک خودت بیشتر دوسداری بگیر 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
دوباره تاپیک زدی 😂 اسی این تختا قشنگه ولی اگه بخای حتما جدید به روز باشه نیست چون مال پنج شیش سال پ ...

جدی برا۵ سال پیشه؟😑

بازم خوبه هنوز قدیمی نشده دیگه

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
جدی برا۵ سال پیشه؟😑 بازم خوبه هنوز قدیمی نشده دیگه

اره عزیزم پنج سال پیش که من جهیزیه میخریدم همه جا اینا بود

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
از چه لحاظ؟

یکم قدیمی شده الان مدل های جدید هست ولی خب اگه خودت خوشت اومده که مبارکه عزیزم 💓😍

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
نع خوبع  اما سعی کن اینع رو جوری بگیری ک ب تختت بخونع اون س تا ب تختت نمیومد

رنگشو میگی؟

من میگم دومیه میومد فقط باید بگم رنگشو همرو استخونی بزنن ،

نه؟

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز