2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست

ببخشید انگار بی روح هست ولی خب مبل و..بزاری قشنگ میشه غصه نخور خدا شکر ک گرفتی من مدل حوض نقره دوست دارم چن سال بش فک میکنم ساده است

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت کردم ۶و خورده ای شده ،دوستش دارم اینو 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
مبلام کلاسیکه و رنگش نسکافه ای 

قشنگ میشه مبارک 

قشنگه گلم فقط کریستال بخر 

چشم عزیزم

ازشما الان خارجیه یا معمولی؟؟

من ایرانی خریدم خارجی معمولی منظورم بود نخری بهتره خیلی توبازار پرن

مارکای خوب فقط الجی سامسونگ بوش اصل فیلیپس اصل دلمونتی کنوود دلونگی اینا

جداازاینا ایرانی بخر 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ما خانواده و فامیل همه زندگی ساده داریم خیلی اهل تجملات نیستن ،در حد ضروریات ،بخاطر همین سر در نمیار ...

خیلی هم خوب...ماهم اکثرا همینجوری هستیم...فقط تعداد ادم های محدودی هستن که خیلی تجملاتی و پرقیافه هستن 

خواستی توی گوگل یا توی اینستا ایده بگیر

به نظرم اول ضروری هارو بخر

بعدا ان شاء الله عقد کردی طبق مبلمانت و بقیه وسایل خونت دکوری هاتو بخر

غصه نخور درست ميشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا