2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم چقدر سخته جهاز تو خونه ذهنی بچینی

خیلی 

ولی من از توی اینستا نگاه میکنم 

مدل دکوراسیون های خونه 

و دیزاین هاشو ک ایده بگیرم

البته هنوز وسیله دکوری نخریدم

درگیر اشپزخونه ام

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اره ایشالا ک میرسه منم بوفه نخریدم ۳ تیکه بزرگ کریستالمو رو اپن گذاشتم و شیک شده اتفاقا

یعنی منم بخرم از این سرویس های پذیرایی ک تو بوفه میزارن پایه برنج

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
مبارکت باشن

ممنونم همچنین عزیزم ان شاء الله خوشبخت بشی

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
قشنگن کریستال چرا نخریدی بخاطر قیمتش؟ من بین بلور وشیشه و کریستال موندم ولی کریستالم بخوام بخرم با ...

بلور فک کنم از من ،اره کریستال گرون بود برام 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
خیلی  ولی من از توی اینستا نگاه میکنم  مدل دکوراسیون های خونه  و دیزاین هاشو ک اید ...

ما خانواده و فامیل همه زندگی ساده داریم خیلی اهل تجملات نیستن ،در حد ضروریات ،بخاطر همین سر در نمیارم ی خونه جدید بچینم 

بلور فک کنم از من ،اره کریستال گرون بود برام 

اره کریستالای خوب گرونن ارزون ومعمولیش از سرویسای متوسط بلور خیلی بیشتر درمیادمنم احتمالا بلور بخرم😞

شما کی خریدی از مد نمیرن مدلاش؟منم بخرم بزارم برای اینده؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
یعنی منم بخرم از این سرویس های پذیرایی ک تو بوفه میزارن پایه برنج

برای من سرویس پذیراییم کریستاله پایه برنج ک ۱۸نفرس 

۱۸تا بشقاب و کاسه و فنجون با نمکدون جا چاقویی و قندون ک گذاشتم داخل کمد کنسولم ۳تاتیکه میوه خوری اجیل خوری و شیرینی خوریش رو اپن

برای من سرویس پذیراییم کریستاله پایه برنج ک ۱۸نفرس  ۱۸تا بشقاب و کاسه و فنجون با نمکدون جا چاق ...

من از اینا تقریبا منظورمه برنجش بیشتر