2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 321 پست
کی عروستیه

من اگر خدا بخواد دو ماه دیگه عقد میکنم تازه ،دارم جلو جلو میخرم فعلا در مرحله آشنایی هستیم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
منم صبحانه خوری نمیخام بخرم از این آنتیک ها رو میگن ۵۰۰تومن حس میکنم استفاده نداره

من برام ی ست صبحانه خوری کادو اوردن فقط داره خاک میخوره 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سالاد ساز

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

جا ادویه ای بامبو خوب بخر

سرویس آشپزخونه چیزی بخر که زنگ نزنه ترجیحا سرویس نخر لیمون یه بانکهای شیشه ای داره واسه نخود لوبیا اونا خیلی خوبه همش میگم کاش ازونا میخریدم این سرویس فلزیا زنگ میزنه لک برمیداره اصلا خوب نیست

ببین چه چیزهایی رو خودت استفاده میکنی ..  من برقی هام رو :  چایساز ، آون سوتستر، ساندویچ ...

والله خوب شدن ۱۴۰ مبارک باشه

ا کجا میگیری؟

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
نگینی ام میکنه؟

اره عزیزم.. البته هم دستیش هست هم برقیش

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
من اگر خدا بخواد دو ماه دیگه عقد میکنم تازه ،دارم جلو جلو میخرم فعلا در مرحله آشنایی هستیم 

من ۵ دیگه میرم‌خونم ۵۰درصد وسایلم مونده

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
این سالاد ساز

آها ،همینو منم دیدم ،من از این خرد کن چند کاره ها هست ،من یسری وسایل مال من سال پیش هست

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
والله خوب شدن ۱۴۰ مبارک باشه ا کجا میگیری؟

اره واقعا ... من شهرم بابله .. وسیله هام رو کم اما خوب برداشتم

من ۵ دیگه میرم‌خونم ۵۰درصد وسایلم مونده

انشالله ک ب زودی همه رو بخری ب خوشی استفاده کنی 

انشالله ک ب زودی همه رو بخری ب خوشی استفاده کنی 

مرسی فداتشم خوشبخت بشی ولی خیلی سخته تو این  اوضاع اقتصادی جهاز خریدن

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

بچه ها مبلم اینه .. خوشگله بنظرتون

اره واقعا ... من شهرم بابله .. وسیله هام رو کم اما خوب برداشتم

بگم بخندی من جهازم ۲۸میلیون شده تا الان بعد فقط تیکه بزرگ مونده برقی ها رو گرفتم از دی پارسال جدی شروع کردم ب خرید ،برقی رو البته سال ۹۴گرفتم

بچه ها مبلم اینه .. خوشگله بنظرتون

آره عزیزم چقدر شد