2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست
باچی؟

چندتا گار همزمان انجام دادم.یعنی امان ندادم به عفونت

اولا دکتر رفتم قرص و پماد بهم داد.قرصا و پمادو مصرف میکردم《ماه های قبلش فقط قرص و پماد تنها استفاده میکردم.خوب نمیشدم.فقط یه مقدار کم میشد شدتش》 

دمنوش اویشن درست میکردم یه لیوان.اندازه یکی و سرنگ ازش برمیداشتم تزریق میکردم بقیشم میخوردم

تزریق جوش شیرین انجام میدادم

تزریق عسل و روغن زیتون و زاج

سیر میذاشتم

یعنی درصول روز همش درحال تزریقات چیزا مختلف بودم.شبا هم پماد دکترو میزدم

همون روز اول که اینکارو کردم تقریبا۱ بند انگشت شایدم بیشتر تیکه ها سفید ازم میومد

بعد اون کم شد و بعدشم کاملا از بین رفت..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا گار همزمان انجام دادم.یعنی امان ندادم به عفونت اولا دکتر رفتم قرص و پماد بهم داد.قرصا و پمادو ...

عزیزم تزریق غیر پمادهای پزشی عفونت رو میبره قبول دارم ولی خشکی میاره و باکترهای مفید رو هم از بین میبره بارها گفتن متاسفانه گوش نمیکنن خانوما

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

عزیزم تزریق غیر پمادهای پزشی عفونت رو میبره قبول دارم ولی خشکی میاره و باکترهای مفید رو هم از بین می ...

من نزدیک۲ سال درگیر عفونت بودم.یه عالمه قرص خوردم که معدم درد میگرفت و گریه میکردم.حاضر بودم هرکاری کنم تا از شر اون لعنتی خلاص شم..

خشکی فقط اون زاج میاره اونم درصورت استفاده نادرست

زاج رو حتما باید درست مصرف کرد تا مشکلی برات درست نشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من نزدیک۲ سال درگیر عفونت بودم.یه عالمه قرص خوردم که معدم درد میگرفت و گریه میکردم.حاضر بودم هرکاری ...

یاعلیییی زاج!!! زاجو باید نشست توش فط با سرکه و اب ' من برم گریه کنم خداوندا

عزیزم من زاج یه مقدار کم ریختم تو یه قاشق و گذاشتم روی شعله تا اب شد بعد دوبرار مقدار زاجم عسل و روغن زیتون ریختم.

همون روغن زیتون باعث میشه ادم خشکی نگیره

بعد ازهمین تزریقم رفتم دستشویی کلی عفونت سفید ازم خارج شد

بعد ازن شدم ترشحات

و بعدشم کاملا خوب و عادی شدم

اصلا هم خشکی نگرفتم.اخه تو نت بری بخونی خیلیا گفتن زاجو درسته گذاشتن د خشکی شدید و اذیتت کننده گرفتن.

ولی من کاملا عادی هستم

دلیلشم همون روغن زیتونه

چون خونده بودم ترسیدم و زیاد میریختم روغن که خشک نشم

عزیزم من زاج یه مقدار کم ریختم تو یه قاشق و گذاشتم روی شعله تا اب شد بعد دوبرار مقدار زاجم عسل و روغ ...

من پودرشو میگیرم با سرکه سفید و اب میشینم توی تشت 

من پودرشو میگیرم با سرکه سفید و اب میشینم توی تشت 

من به این شکل استفاده نکردم.

ولی بازم خوبه بنظرم

راستی یه کار دیگه که تو درمانم بی تاثیر نبوده اصلا نمیذاشتم خیس بمونم.یا نم داشته باشم.اولا تو خونه شوت و شلوار نمیپوشیدم.دامن یا لباس بلند

و به محض wc رفتن مستقیم میرفتم تو اتاق و با بادسرد سشوار خشک میکردم خودمو

من شنیدم زاجو باید بکوبی بعد رو اتیش ابش کنی بفرسی داخل همینجوری نمیریزن حالا من میگم اگ میدونی حساسیت نداری این کارو کن چون واژن حساس

خدایا کمکم‌ کن❤

یعنی فکر کن عفونتی که با دوسال دوا و قرص و دکتر خوب نشد من سر سه روز درمانش کردم

من شنیدم زاجو باید بکوبی بعد رو اتیش ابش کنی بفرسی داخل همینجوری نمیریزن حالا من میگم اگ میدونی حساس ...

زاج من خودش مثل نمک دون دون بود.ریختم تو قاشق و روی اتیش.بعد باعسل و روغن زیتون قاطی کردم و ریختم اپلیکاتور و تزریق کردم.

حتی اب شدشو نباید تنهایی بذاری.خشکی میاره..

منم اینقد اذیت بودم و از دست عفونت گریه گردم که حاضر شدم ریسکشو قبول کنم که خدارو شکر مشکلی هم پیش نیومد برام

زاج من خودش مثل نمک دون دون بود.ریختم تو قاشق و روی اتیش.بعد باعسل و روغن زیتون قاطی کردم و ریختم اپ ...

من میترسم چیزی بریزم داخلش کلا اینایی ک گفتی و خیلی شنیدم ولی میترسم .ما نزدیکیمون با روغن نارگیل بود عفونت گرفتم فک کنم

خدایا کمکم‌ کن❤
زاج من خودش مثل نمک دون دون بود.ریختم تو قاشق و روی اتیش.بعد باعسل و روغن زیتون قاطی کردم و ریختم اپ ...

ده بیس روز کمرم تیر میکشه با رحمم .اینا علایم عفونته اره؟

خدایا کمکم‌ کن❤