2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست
نه قارج با جوش شیرین خوب میشه و سیر

دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار

حداقل خوبه نشستم تو جوش شیرین و آب ، یکم آروم شدم الان اما هنوز درد دارم

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سخت🤣🤦🏻‍♀ 

سخت تر از عفونت نیست.واقعا ازار دهنده ست

من که دیگه داشتم دیوونه میشدم.حاضر بودم دست به هرکاری بزنم ولی خوب بشم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
سخت تر از عفونت نیست.واقعا ازار دهنده ست من که دیگه داشتم دیوونه میشدم.حاضر بودم دست به هرکاری بزنم ...

آره واقعا عفونت جزو بدترین درد هاس 

حالا امیدوارم با همین آنتی بیوتیک ها خوب بشم

البته الانم خوب شدم بعد یک هفته 

فقط برنگرده😑

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار حداقل خوبه نشستم تو جوش شیرین و آب ، یکم آروم شدم الان اما هنوز درد ...

من تو جوش شیرین نمینشستم.یعنی اولش اینکارو کردم دیدم تاثیرش کمه

جوش شیرین ریختم تا نصفه اپلیکاتور و تزریق کردم داخل بعد یک تا یک و نیم سرنگ اب تصفیه تزریق کردم روش.تا یه محلول فوق العاده غلیظ و قوی درست شه.نیم ساعت میموندم بعد پامیشدم.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
آره واقعا عفونت جزو بدترین درد هاس  حالا امیدوارم با همین آنتی بیوتیک ها خوب بشم البته الانم ...

انشالله که برنگرده

من به این شکل استفاده نکردم. ولی بازم خوبه بنظرم راستی یه کار دیگه که تو درمانم بی تاثیر نبوده اصل ...

دقیقا خیلی خوبه منم سشوارو گزاشتم دم دست همیشه اینکارو میکردم ولی من عفونت نداشتم' یه کیست بزرگ داشتم که لامصب چسبندگی داده بود به دیواره رحم اجدادم اومد جلو چشمم تا اخر با طب سنتی دفعش کردم 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

دقیقا خیلی خوبه منم سشوارو گزاشتم دم دست همیشه اینکارو میکردم ولی من عفونت نداشتم' یه کیست بزرگ داشت ...

منم خیلی سنتی رو قبول دارم.بهتر از شیمیایی ها جواب میده

لاکتوفوم ؟همون ک جلدش سفیده؟خب من این قرصی ک‌شما میگیدو مثلا بخورم بعد از فرداش شروع ب اقدام کنم برا ...

نه تو بارداری خوردنش ضرر نداره منم تو بارداری عفونت داشتم میخوردم ولی بازم از متخصص بپرس عزیزم تا عفونت داشته باشی حامله نمیشی مگراینکه عفونتت خفیف باشه

این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه