سلام دوستان من امرو پری شدم و همچنان در حال اقدامم از ده روز پیش کمرم تیر میکشه حس میکنم عفونت کرده .حال سوال من اینه اگ من قرص سفکسیم بخورم از الان تا هفته دیگ بعدش شروع ب اقدام کنم ضرر داره یا نه؟؟؟؟اگ میدونین لطفا راهنماییم کنین
دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار حداقل خوبه نشستم تو جوش شیرین و آب ، یکم آروم شدم الان اما هنوز درد ...
من تو جوش شیرین نمینشستم.یعنی اولش اینکارو کردم دیدم تاثیرش کمه
جوش شیرین ریختم تا نصفه اپلیکاتور و تزریق کردم داخل بعد یک تا یک و نیم سرنگ اب تصفیه تزریق کردم روش.تا یه محلول فوق العاده غلیظ و قوی درست شه.نیم ساعت میموندم بعد پامیشدم.
الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من به این شکل استفاده نکردم. ولی بازم خوبه بنظرم راستی یه کار دیگه که تو درمانم بی تاثیر نبوده اصل ...
دقیقا خیلی خوبه منم سشوارو گزاشتم دم دست همیشه اینکارو میکردم ولی من عفونت نداشتم' یه کیست بزرگ داشتم که لامصب چسبندگی داده بود به دیواره رحم اجدادم اومد جلو چشمم تا اخر با طب سنتی دفعش کردم
لاکتوفوم ؟همون ک جلدش سفیده؟خب من این قرصی کشما میگیدو مثلا بخورم بعد از فرداش شروع ب اقدام کنم برا ...
نه تو بارداری خوردنش ضرر نداره منم تو بارداری عفونت داشتم میخوردم ولی بازم از متخصص بپرس عزیزم تا عفونت داشته باشی حامله نمیشی مگراینکه عفونتت خفیف باشه
این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه