ساحل_ابی مدیر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 عنوان عفونت | مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 115 پست سلام دوستان من امرو پری شدم و همچنان در حال اقدامم از ده روز پیش کمرم تیر میکشه حس میکنم عفونت کرده .حال سوال من اینه اگ من قرص سفکسیم بخورم از الان تا هفته دیگ بعدش شروع ب اقدام کنم ضرر داره یا نه؟؟؟؟اگ میدونین لطفا راهنماییم کنین خدایا کمکم کن❤ 1399/07/24 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 ای خدا سیفیکسیمو میگه دچقدر ذهنتونن خرابه خدایی نمیدونم بخورم بعدش اقدام کنم ضرر داره اگ بچه دار شم؟ خدایا کمکم کن❤
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 ای بابا سوالش قرص بود مال عفونت نه نزدیکی تو پری چند نفرید اول سوال خوب بخونید
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4874 من عفونتمو تو ۳ روز درمان کردم.عفونت شدید قارچی الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
7780mzmzmz عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 498 گفک کنم سفیکسیم برا عفونت واژن خوب باشه باید لاکتوفم بخوری هرشب سفیکسیم خوب نیس باید لاکتوفم بخوری منم تازگیا عفونت داشتم دکتر اینو بهم داد این جمله رو شنیدی خدا تلافی میکنه فکر کن این جمله رو بشنوی خوشحال میشی یا ته دلت خالی میشه
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 ای بابا سوالش قرص بود مال عفونت نه نزدیکی تو پری چند نفرید اول سوال خوب بخونید وایی هر وقت تایپیک زدم همین بوده خدایا کمکم کن❤
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9996 من عفونتمو تو ۳ روز درمان کردم.عفونت شدید قارچی باچی؟ لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 سفیکسیم خوب نیس باید لاکتوفم بخوری منم تازگیا عفونت داشتم دکتر اینو بهم داد لاکتوفوم ؟همون ک جلدش سفیده؟خب من این قرصی کشما میگیدو مثلا بخورم بعد از فرداش شروع ب اقدام کنم برام ضرر داره یا ن اگ باردار شم خدایا کمکم کن❤
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 ای بابا سوالش قرص بود مال عفونت نه نزدیکی تو پری چند نفرید اول سوال خوب بخونید نمیدونم حالا میگم تا چن وقت اثر قرص تو بدن میمونه اگ قرص بخورم بعدش اقدام کنم و اگر باردار شدم واس بچ ضرر نداشت باشه خدایا کمکم کن❤
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 وایی هر وقت تایپیک زدم همین بوده عزیزم این قرص نمیدونم خوبه یانه اما خودم فلوکونازول خوردم برا عفونتم خوب بود خداروشکر مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 نمیدونم حالا میگم تا چن وقت اثر قرص تو بدن میمونه اگ قرص بخورم بعدش اقدام کنم و اگر باردار شدم واس ب ... نه چرا ضرر داشته باشه عزیزم
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 عزیزم این قرص نمیدونم خوبه یانه اما خودم فلوکونازول خوردم برا عفونتم خوب بود خداروشکر مشکلی برای بار ... اوکی ممنون خدایا کمکم کن❤
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 بنظرم استرس داری اول ازهرکاری استرس نداشته باش مادر بزرگای ما مگه نگران این چیزا بودن ؟؟کلی بچه اوردن امیدت به خدا باشه
ساحل_ابی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2076 بنظرم استرس داری اول ازهرکاری استرس نداشته باش مادر بزرگای ما مگه نگران این چیزا بودن ؟؟کلی بچ ... این قرصی ک گفتیو میخام بگیرم عزیزم باش استرسمو کنترل میکنم مرسییییی از جوابی ک دادی😘😘😘😍😍😍 خدایا کمکم کن❤
میومیو_عوض_میشه عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 4396 خدایی نمیدونم بخورم بعدش اقدام کنم ضرر داره اگ بچه دار شم؟ عشقولی من واردنیستم به نینی داری مجردم ولی تا باردار نشدی عفو'نتت رو ببر خلاص شی بمونه اذیت میشی خب عرق فراسیون هم بخور روزی سه لیوان از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.
عاشقامامرضام عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 365 این قرصی ک گفتیو میخام بگیرم عزیزم باش استرسمو کنترل میکنم مرسییییی از جوابی ک دادی😘😘😘😍😍😍 خاهش ابجی گلم انشاالله زودی دامنت سبز بشه