2777
2789
عنوان

تقویت قوای جنسی خانوم ها😔

11334 بازدید | 60 پست

سلام دوستان خوبین

بچه ها میشه لطفاً کمک کنید 

چی واسه زیاد شدن قوه ی جنسی خوبه🥺

اصلا اصلا ببخشید دلم رابطه نمیخواد

و اینکه بگم نسبت ب همسرم سرد نیستما ، آخه یه سریا فک میکنن وقتی کسی از همسرش بدش میاد اینمدلی میشه و دوس نداره رابطه داشته باشن....

ولی من نه ... همسرمو خیلی هم دوس دارم و خیلیم خداروشکر گرم هستن ایشون

اما مشکل اینجاس که فقط علاقه ای ب اون کارا ندارم...ولی زیادم پیش‌ایشون بروز نمیدم ک‌ بی میلم ... همکاری میکنم اکثر اوقات ولی خب ته دلم کاملا بی میلم

میشه راهنماییم کنید دوستان...چی بخورم ک‌خوب شم

دوس دارم وقتی همسرم پیشنهاد میدن با میل برم جلو نه اینکه فقط تو دلم بگم زود تموم شه فقط😔😔

توروخدا مسخره بازی درنیارید یه سریا

قطره گل سرخ شنیدم خوبه؟ اره؟

یه پسر دارم شاه نداره😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل حودتم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

کمبود ویتامین و آهن نداری من مجردم ولی چون کمخونی و کمبود آهن دارم و همینطور ویتامین ها خیلی خیلی نسبت به زمانی که اینام درست بود کمتر و بدون میل جنسی شدم 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.