ماشین__عروس مدیر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 عنوان مهریه کم 🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 93 پست خواهرم یه خواستگار داره همه چی اوکیه فقط آقای داماد گفته من فقط ۵ تا سکه مهریه می کنم حالا همه سر دو راهی موندیم که قبول کنیم یا نهشما یا اطرافیانتون کسی را داشتین که مهریه اش کم باشه و زندگی خوبی داشته باشه؟ سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 1399/07/23 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s،h عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 3135 عروس به نظرتون اگه عروس همه ی جهیزیه رو بده طرف داماد چندتا باید سکه مهر کنه؟ چقدر معقوله؟ ما ترکیم از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
s،h عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 3135 نمی دونم اینا خودشون پیشنهاد دادن همون اول بابای داماد گفت ۵ تا؟ از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
mona1365 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 1909 به نظرتون اگه عروس همه ی جهیزیه رو بده طرف داماد چندتا باید سکه مهر کنه؟ چقدر معقوله؟ ما ترکیم عزیزم بستگی داره ولی از صد و چهارده میزنن تا سال تولد
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17543 تو فامیل ما که یکی در میون دارند طلاق میگیرند مهریه هم با بدبختی دارند میدند اصلا ازدواج های الان خ ... ما خدا را شکر طلاق کم داشتیم فقط هم یک مورد فامیلمون داره مهریه میگیره دختره رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 همون اول بابای داماد گفت ۵ تا؟ نه پدر مادرش نظری ندادن خودش پیشنهاد داده سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17543 عزیزم بستگی داره ولی از صد و چهارده میزنن تا سال تولد الان گلم کسی خل باشه بالای ۱۰۰ قبول کنه چون ۱۰۰ تا سکه اللن میشه یک میلیارد و ششصد و ۵۰ تومن😐😐😐 رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹
s،h عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 3135 عزیزم بستگی داره ولی از صد و چهارده میزنن تا سال تولد برای داداشم دارم میپرسم، البته بگم که داداشم خونه و ماشین و کارش به راهه. مال من ۷۲ هستش. از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 عزیزم بستگی داره ولی از صد و چهارده میزنن تا سال تولد الان سکه خیلی کم میزنند چون بینهایت گرون شده سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
mona1365 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 1909 الان گلم کسی خل باشه بالای ۱۰۰ قبول کنه چون ۱۰۰ تا سکه اللن میشه یک میلیارد و ششصد و ۵۰ تومن😐😐😐 مگه کسی نداشته باشه چیکارش میکنن الان که سکه گرونه کلا سالی یکی باید بده
s،h عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 3135 الان گلم کسی خل باشه بالای ۱۰۰ قبول کنه چون ۱۰۰ تا سکه اللن میشه یک میلیارد و ششصد و ۵۰ تومن😐😐😐 همون واقعا الان خیلی وضعیت بدی هست. برای جهیزیه هم فقط الزامات، خوره ریز نمیشه دیگه خرید از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
معصومه1017 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 894 خوشبخت باشی عزیزم و به زودی حاج خانوم بشی ممنون😍 تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 همون واقعا الان خیلی وضعیت بدی هست. برای جهیزیه هم فقط الزامات، خوره ریز نمیشه دیگه خرید یخچال شده ۸۰ ملیون باورم نمی شه سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
s،h عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 3135 پسرا همه میترسن البته حق هم دارن ولی دیگه هیچی نمیشه اونی هم که میخواد ازدواج کنه اونقدر سنگ جلو پاش میندازن منصرف میشه از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 ممنون از راهنماییتون دوستان🌺🌹🌺 سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم