2777
2789
عنوان

مهریه کم 🤔

1845 بازدید | 93 پست

خواهرم یه خواستگار داره همه چی اوکیه فقط آقای داماد گفته من فقط ۵ تا سکه مهریه می کنم 

حالا همه سر دو راهی موندیم که قبول کنیم یا نه

شما یا اطرافیانتون کسی را داشتین که مهریه اش کم باشه و زندگی خوبی داشته باشه؟

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 

نه اصلا قبول نکنید 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط ضمن عقد و حق های متقابل رو بگیره بهتره...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

اگه حق های دیگه میده قبول کنید خدایی نکرده کار به جدایی بکشه مرد هم بخواد اذیت کنه مهریه رو باید گذاشت دم کوزه آبشو خورد 

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
بله . منتهی دختره وضع مالیش خوبه . نیازی به مهریه نداره

مهریه پشتوانه ی زن حساب می شه کاری به مال و منال زن نداره

ما کمترین مهریه ای که داشتیم برا زنداییم بوده سال82که 150تاس خودم 700تاس ..... ولی اصلا مهم نیست ... ...

قبول نمی کنه می گه اگه نمی خوای همه چی را تموم کنیم

اگه حق های دیگه میده قبول کنید خدایی نکرده کار به جدایی بکشه مرد هم بخواد اذیت کنه مهریه رو باید گذا ...

مثلا حق چی؟