2777
2789
عنوان

مهریه کم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 93 پست
عزیزم خواهر من نامزدیش بعد یک سال شب تعیین مهریه بهم خورد ،و الان هم واقعا راضی هستیم ک عقل کردیم قب ...

سر چی به هم خورد ؟

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته جهیزیه هم نمی خوام همه چی خودم می خرم

دقیقا عین همسر من جهیزیه نخواست 

و گفت مهریه میخوام در حد توانم باشه که بهت بدم 

والبته با هم مشهد رفتیم بعد عروسی همونجا بخشیدم الان دو تا بچه دارم همه چی به نام منه چند تا ماشین خونه زمین بستگی به آدمش داره فقط برای این یه مورد رد نکنین الان خودتون نگاه کنین چنددد نفر با مهریه بالا دارن طلاق میگیرن و خیلی ها هم اصلا همون مهریه رو نمیگیرن 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
سر چی به هم خورد ؟

داماد می‌گفت ۱۴تا ما گفتیم ۱۱۴اخرم گفت ۵۰ما هم گفتیم پنجاه با حق طلاق و ادامه تحصیل اونم بهش برخورد،دیگ داداشم اینا گفتن داره چونه میزنع بدرد نمیخوره بهم زدن نامزدی رو،البتع مادر داماد خیلی اذیت خواهرم میکرد ما هم دنبال فرصت

تو فامیل ما که یکی در میون دارند طلاق میگیرند مهریه هم با بدبختی دارند میدند اصلا ازدواج های الان خ ...

دقیقا همین حرفو می زنه می گه تو فامیل و دوستام دیدم که طلب مهریه می کنند برام درس عبرت شده

دقیقا عین همسر من جهیزیه نخواست  و گفت مهریه میخوام در حد توانم باشه که بهت بدم   و ...

مهریه تون چقدر بود؟

داماد می‌گفت ۱۴تا ما گفتیم ۱۱۴اخرم گفت ۵۰ما هم گفتیم پنجاه با حق طلاق و ادامه تحصیل اونم بهش برخورد، ...

اگه مادرش دخالت می کرده همون بهتر که به هم زدین

مهریه تون چقدر بود؟

۱۴ تا سکه بود البته من زیارت حج و کربلا هم میخواستم که قبول نکرد گفت دین نذار گردنم هر موقع بتونم میبرمت کربلا رفتیم ولی حج فعلا نرفتیم 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
شما هم بگید اگه تو به ما اعتماد نداری چرا ما باید به شما اعتماد کنیم 

خواهرم گفته چه تضمینی به من می دی که مهریه ام کم باشه گفته من قول می دم خواهرم گفته منم قول می دم که نخوام فقط برای تضمین باشه گفته نه

۱۴ تا سکه بود البته من زیارت حج و کربلا هم میخواستم که قبول نکرد گفت دین نذار گردنم هر موقع بتونم می ...

خوشبخت باشی عزیزم و به زودی حاج خانوم بشی

خواهرم گفته چه تضمینی به من می دی که مهریه ام کم باشه گفته من قول می دم خواهرم گفته منم قول می دم که ...

😟😟به خواهرت بگو قبول نکن از کجا معلوم خیانت نکنه زن نگیره ول نکنه بره و هزار مشکل دیگه