2777
2789
عنوان

مهریه کم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 93 پست
الان ما سر دوراهی گیر کردیم با هر کی مشورت می کنیم یه عده می گن اشکال نداره اصل خودشه که اخلاق داره ...

اینجانب زن پسر عمم بودم پسر خوب و کاری هم بود سه ماه بعد ازدواج جدا شدم،هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من اگه پسر بودم نهاااایت 14 تا قبول میکردم😐

خوبه پسر نشدی😂😂البته شوخی کردم‌ بنظر من مهریه ها باید طوری باشه که مرد توان پرداختشو داشته باشه الان تمام ازدواج ها مشکل داره‌ چون مهریه پرداخت نمیشه و عقد یک قراردادی هستش که بابتش مهریه باید پرداخت بشه من ازدواج بخام کنم نگاه میکنم طرفم هرچی داره میگم نصفشو به نام بزنه سکه و اینا هم نمیخام فقط ملک نداشت هم که زنش نمیشم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

اینجانب زن پسر عمم بودم پسر خوب و کاری هم بود سه ماه بعد ازدواج جدا شدم،هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

برای چی طلاق گرفتین؟

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
از کجا معلوم چند ماه بشه دلشونزنه بگه برو بسلامت مثل اینکه ایرانه ها

همین دیگه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

خوبه پسر نشدی😂😂البته شوخی کردم‌ بنظر من مهریه ها باید طوری باشه که مرد توان پرداختشو داشته باشه ال ...

تو فامیل ما که یکی در میون دارند طلاق میگیرند مهریه هم با بدبختی دارند میدند

اصلا ازدواج های الان خاله بازی شده والا😑

اصلا موندیم خودمون هم می گیم کمه ولی قبول نمی کنه من بیست سال پیش ازدواج کردم ۱۵۰ تا سکه و خونه و ۵۰ ...

ببين درسته كه الان سكه قيمتش خيلي بالا رفته ولي بنظرم شماهم شرط كنيد حداقل ١٤ تاسكه بهمراه مثقال طلا و خونه باشه.

یه روز خوب میاد

گفتم و خیلی حق های دیگه درضمن طلاق اگر توافقی نباشه،تا ثابت کنه ۴سال باید بدوعه خیلی حقهای متقا ...

نظر شما هم محترمه ولی بعضی از این امتیازات برای خیلی ها کاربردی نداره وفقط جنبه خودنمایی وفمینیستی داره

#نه_به_فمینیسم
ببين درسته كه الان سكه قيمتش خيلي بالا رفته ولي بنظرم شماهم شرط كنيد حداقل ١٤ تاسكه بهمراه مثقال طلا ...

اصلا به هیچ صراطی مستقیم نمی شه