2777
2789
عنوان

مهریه کم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 93 پست
الان ما سر دوراهی گیر کردیم با هر کی مشورت می کنیم یه عده می گن اشکال نداره اصل خودشه که اخلاق داره ...

مهریه کم برای ذختر زیاد خوب نیست چون خیلی مردا راحتتر ب جدایی فکرمیکنن وقتی مهریه کمتر باشه نمیگم همه... ارزش زن هم ب مهریه نیست درسته ولی بازم مهریه به اندازه خوبه... اگرم اخر قبول کردین و کارشون شد... حق طلاق حق اشتغال و تحصل و لین چیزای  ک واسع عروس خانم مهمه رو بگیرن... خوشبخت باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ تا واقعا کمه!!  به نظرم مهریه ای که مرد به زن می ده ارزشی هست که برای همسرش می زاره  حال ...

گفته جهیزیه هم نمی خوام همه چی خودم می خرم

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
کم خوب نیست زیاد هم خوب نیست خیر در میانه روی هست قبول کنه یه خونه خوب هم پشت قباله کنه حله 

گفته خونه ای که بعدا خریداری می کنم نصفش می زنم ولی در حال حاضر ۵ سکه

حق طلاق که مشروطه خودش وزن میتونه طلاق خُلع وطلاق عسر وحرج بگیره.حق فرزند!!!!منظورتون حضانته؟اون هم ...

گفتم و خیلی حق های دیگه

درضمن طلاق اگر توافقی نباشه،تا ثابت کنه ۴سال باید بدوعه

خیلی حقهای متقابل هست ک میشه گرفت 

دوستان عنوان کردن...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

من مهریه م ۱۴ تا سکه بود که اونم با میل خودم بخشیدم و الان زندگیم الحمدلله خیلی خوبه 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
خيلي كمه عزيزم خيليييييي...بخدا بعد از چندسال زندكي ميفهمه اشتباه كرده.

اصلا موندیم خودمون هم می گیم کمه ولی قبول نمی کنه من بیست سال پیش ازدواج کردم ۱۵۰ تا سکه و خونه و ۵۰ مثقال طلا و سفر حج بود

گفته جهیزیه هم نمی خوام همه چی خودم می خرم

خوب اگه این طوریه به نظرم مرد خودساخته ایه!!!  فقط حق طلاق حتما بگیره و حق ادامه تحصیل و مسکن و ..

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤