2777
2789
عنوان

بچم عینکی شد😢

1586 بازدید | 46 پست

تازه رفته تو ۶ سال😣امروز بردمش چشم پزشکی

دکتر گفت یک چشمش استیگماته، نمره چشمش یکو نیمه😞

تجربه داشتین؟

چند وقت بزنه خوب میشه؟

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم الان ی ساله میزنه ناراحتی نداره خداروشکر چشاش میبینه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

دیگه عینکی همیشه عینکیه پسر عمه من از سه سالگی میزنه ربطی به تی وی نداره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

منم ۱۸ سالگی یهو چشام ضعیف شد بدون اینکه قبلش اذیت بشم،عینک بزنه شاید آستیگماتش کمتر شد

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
دیگه عینکی همیشه عینکیه پسر عمه من از سه سالگی میزنه ربطی به تی وی نداره

از سه تا چند؟😳

مگه نباید بعد چندسال خوب شه؟

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

عیب نداره عزیزم پسر خاله منم از سن خیلی کم عینکی شد 

چند ماه پیش معافیت سربازیشم گرف😃

این هفته هم رفت لیزر کرد راحت شد😄😄

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

فقط الان تنها راهى كه هست اينه كه مداوم استفاده كنه.هميشه جز مواقعى كه ديگه واقعا نميشه بايدعينك بزنه وگرنه چشماش ضعيف تر ميشه من خودم تجربه داشتم اب هويج هم زياد بده بخوره حتما