2777
2789
عنوان

بچم عینکی شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برا همینه لابد  منم مامان بابام عینکی هستن الان منو داداشمم عینکی هستیم 😅

متنمو ویرایش کردم

بابا من نمره چشمم  نیم بود، این یکو نیمه😳😳😳

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
از سه تا چند؟😳 مگه نباید بعد چندسال خوب شه؟

نه عزیزم خوب نمیشه رفته رفته بالاترم می ره چشم من از نیم شروع شد الان یک ونیم هست

چشای دوربین و نزدیک بین می تونند بعد 18 سالگی اگه شماره اشون بالای 2 باشه عمل لیزیک کنند اما متاسفانه برا استیکمات لیزر نیست 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
تنش سالم باشه ، ازبس که چشماش خشگله باید از پشت ویترین ببینیشون    

الان من موندم بخندم یا گریه کنم😂اخه میترسم تا اخر عینکی بمونه😞چشاش گود میشه

چرا برا خودت سخت کردی بابا یه عینکه دیگه برو خدا تو شکر کن چشما سالمه می بینه و تنبلی چشم نداره

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
نه عزیزم خوب نمیشه رفته رفته بالاترم می ره چشم من از نیم شروع شد الان یک ونیم هست چشای دوربین و نزد ...

ینی با وجود عینک چشات نمره ش بالاتر رفته ????

الان من موندم بخندم یا گریه کنم😂اخه میترسم تا اخر عینکی بمونه😞چشاش گود میشه

منم دخترم شش سالش بود عینکی شد اولش واقعا ناراحت شدم ولی بعد دیدم حتما داشته اذیت میشده و عینک داره بهش کمک میکنه برای دید بهتر.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
نه عزیزم خوب نمیشه رفته رفته بالاترم می ره چشم من از نیم شروع شد الان یک ونیم هست چشای دوربین و نزد ...

وای ترسوندیش خو 

من‌ داداشم والا خوب شده الان 😶بیست و خورده ای سالش هست 

خوبه که نمرش  حساسی چقدر

یکو نیم خیلیه

من الان یک چشمم یکه نمره ش یکی ۷۵، یا نیم دقیق یادم نیس

، کلا کورم😐😐هیچی نمیبینم از دور

اگه همینجوری بمونه خیلی بده😭

میترسم خوب نشه