2777
2789
عنوان

بچم عینکی شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 46 پست
جدی؟ چند بود شماره عینکت؟ چندسال زدی؟

تقریبا سه و خورده ای بود هنوز دارم میزنم برا من همیشگیه برا اینکه خودم اذیت نشم ولی توبچگیم چشمی که سالم بود تنبلی نداش میبستم تا یه سال درمان شد فقط الان ضعیفه یکیشون هم استیگمات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی با وجود عینک چشات نمره ش بالاتر رفته ????

بله واینکه وقتی به عینک عادت کنی چون من دور رو نمی دیدم الان عینک نمی زنم یه جوری ام نزدیکهای خودمم اون جور واضح نمی بینم درحالی که چشام مشکلی نداره و نزدیک بینه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
تقریبا سه و خورده ای بود هنوز دارم میزنم برا من همیشگیه برا اینکه خودم اذیت نشم ولی توبچگیم چشمی که ...

ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟

ینی چشمت استیگمات بود بعد چشم سالمه رو بستی ، اون چشم دیگتو خوب کرد؟

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
بله واینکه وقتی به عینک عادت کنی چون من دور رو نمی دیدم الان عینک نمی زنم یه جوری ام نزدیکهای خودمم ...

😞😞😞😞

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏
وا من چشمم تنبلی داشت تو بچگی درمان شد مگه مریضی لا علاجه

نه نسبت به تنبلی استیکمات بهتره و راحت تره هی باید یه چشم سالمو ببندی اون چشمی که نمی بینه رو باز بزاری تو فشار بیفته بچه تحمل نمی کنه گرچه پسر عمه من اون چشمش که تنبل بود اصلا خوب نشد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی چشمت استیگمات بود بعد چشم سالمه رو بستی ، اون چشم دیگتو خوب کرد؟

نه برا درمان تنبلی این کاررو کردم که از اون چشمی که تنبلی داره بیشتر کار کشیده بشه

برا استیگمات هیچچی فقط عینک زدم ولی خب تا شونزده هفده سالگیم شماره چشمم هرسال بهتر میشد چون مرتب عینک میزدم ولی تقریبا از هجده سالگی ثابت شد دکترم گف از بیست سالگی به بعد میتونی بیای برا لیزیک که من هنوز نرفتم

وای ترسوندیش خو  من‌ داداشم والا خوب شده الان 😶بیست و خورده ای سالش هست

عزیزم اونی که چشمش عینکی شده شماره اش بالا میره داداشت شمارش کم بوده خودش عینک نمی زنه اونی که مدرسه میره برا اینکه تخته رو بزنه برا شماره نیم هم عینک می زنه اونی که درس نمی خونه برا نیم یا حتی یک عینک لازم نداره

نه نسبت به تنبلی استیکمات بهتره و راحت تره هی باید یه چشم سالمو ببندی اون چشمی که نمی بینه رو باز بز ...

دوره طلایی برا درمانش بچگیه خب من با تشویق خونوادم و دکترم که خیلی مهربون بود و واقعا ازش ممنونم اینکاررو کردم چشمام رو مرتب بستم و خدارو شکر درمان شد کمتر از یک سال

ولی استیگماتم از بین نرف اون با لیزیک خوب میشه

عزیزم اونی که چشمش عینکی شده شماره اش بالا میره داداشت شمارش کم بوده خودش عینک نمی زنه اونی که مدرسه ...

نه اتفاقا من شماره چشمم بالا بود تنبلی هم داشت هم تنبلیم برطرف شد هم شماره چشمم تا هفده هجده سالگی هر سال بهتز میشد چون مداوم عینک داشتم و از بیست سالگی ثابت اصلا این حرفا نیست

دوره طلایی برا درمانش بچگیه خب من با تشویق خونوادم و دکترم که خیلی مهربون بود و واقعا ازش ممنونم این ...

بابا از 3 سالگیش دکتر برچسب داد تا مدرسه هم میزد درست نشد چشمش الن که 18 سالشه انگار یه چشمش دکوره وقتی کتاب نگاه می کنه کاملا معلومه

نه اتفاقا من شماره چشمم بالا بود تنبلی هم داشت هم تنبلیم برطرف شد هم شماره چشمم تا هفده هجده سالگی ه ...

الان چشم تنبلش نمی بینه اون یکی هم 8 شمارش