2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

290 بازدید | 41 پست

سلام بنظرتون امپول فشار ک تو زایمان طبیعی میزنن 

فشار و بالا میبره ؟

استرس باعث بالارفتن فشار میشه ؟

دوس دارم فشارم بالا بره سزارین شم 😭

چیکار کنم سراربن شم؟

ببین به نظر من زایمان طبیعی خییییلی بده دلایل خودمم دارم خواهشا مخالفا ریپلای نکنن ...اما نظر چند تا دکتر جهانی و بخونن خودشون متوجه میشن ...چرا سزارین اختیاری انجام نمیدی؟

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به نظر من زایمان طبیعی خییییلی بده دلایل خودمم دارم خواهشا مخالفا ریپلای نکنن ...اما نظر چند تا ...

اختیاری انجام نمیدن 

اگه انجامم بده بیمه رو قبول نمیکنن 😔

امپول فشار ربطی نداره به اون چیزی که شما میگی

اون سرم اکسی توسین هستش که برای راحت باز شدن دهانه ی رحم و کمک به روند زایمان تزریق میشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

این بیمارستان های دولتی قشنگ ادموتا دم مرگ میبرن اگه ببین نه واقعا بچه دنیانمیادشایدرضایت بدن سزارین به همین راحتی هاسزارین نمیکنن 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

من دوماهه زایمان طبیعی کزدم یعنی میگم الهی شکرت عالی بود

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
اختیاری انجام نمیدن  اگه انجامم بده بیمه رو قبول نمیکنن 😔

وا یعنی چی انجام نمیدن؟ اگه بیمارستان دولتی میخوای بری ک اره حتی اگه دکتر بگه سزارین اما شاید طبیعی هم بتونی اونا بازم میگن باید دردتو بکشی اگه نتونستی بعد سز ....دکتر من گفت اگه بچت بالای ۴ کیلو شد حتما سز کن دوروز دیگه کلی مشکل واست پیش میاد ...قرار بود برم بیمارستان دولتی نامه دکترمم بردم گفت نه وزن بالای ۵ و سز میکنیم باید به وقتش طبیعی زایمان کنی ....انقدر چند روز بهم استرس دادن ک وزن بچم افت کرد رفتم یه دکتر دیگه اختیاری سز شدم البته بیمارستان خصوصی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
این بیمارستان های دولتی قشنگ ادموتا دم مرگ میبرن اگه ببین نه واقعا بچه دنیانمیادشایدرضایت بدن سزارین ...

اگه فشار خون بالا بره چی سریع سزارین میکنن من موقع استرس فشارم بالا میره 

وا یعنی چی انجام نمیدن؟ اگه بیمارستان دولتی میخوای بری ک اره حتی اگه دکتر بگه سزارین اما شاید طبیعی ...

ببین منم میخوام بیمارستان خصوص زایمان کنم  ولی دفترچه مارو قبول میکنن یعنی چی منم شنیدم ۴ کیلو سزارین میکنن چرا قبول نکردن