2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست
اگه فشار خون بالا بره چی سریع سزارین میکنن من موقع استرس فشارم بالا میره 

نه مگه اینکه ازقبل فشارخون داشته باشی بااسترس فکرنمیکنم اون همه بره بالا بخدا میگم این بیمارستان دولتی میکشنت بعدمیبرن سزارین تنهاراهش شخصی که حداقل 5تومن میخواد

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
نه مگه اینکه ازقبل فشارخون داشته باشی بااسترس فکرنمیکنم اون همه بره بالا بخدا میگم این بیمارستان دول ...

ببین من فشارم الان تا 14نیم روی 8هم رفته ولی گاهی اوقاتم خوبه مثلا 11میگم شاید اون موقع هم بالا رفت 😔بنظرت بالا میره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین منم میخوام بیمارستان خصوص زایمان کنم  ولی دفترچه مارو قبول میکنن یعنی چی منم شنیدم ۴ کیلو ...

اره خب فقط بیمه تکمیلی قبول میکردن ..من فک کنم ٧ یا ٨ تومن هزینه کردم ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ببین من فشارم الان تا 14نیم روی 8هم رفته ولی گاهی اوقاتم خوبه مثلا 11میگم شاید اون موقع هم بالا رفت ...

نمیدونم50و50هستش ولی فکرنکنم اجی نمیخوام ناامیدت کنم 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
اگه وزن بچه 4کیلو شه سز میکنن تو چیکار کردی بچه وزن گرفت انقد؟

اره شنیدم اگه بچه بالای چهارکیلوباشه سز میکنن اجی من تاحالاسز نشدم نمیدونم ولی یکی ازفامیل هامون بچه اش 3وکیلوو800گرم بودبچه به دنیا نمیومدازدوجا پارش کردن بعدفکرنکن زیادبخوری بچه 4کیلومیشه اگه نشدچی بچه خیلی بزرگ باشع چه جوری میخوای زایمان طبیعی کنی من بچم دوونیم کیلوبودپدرم درامدتابه دنیابیاد

اره شنیدم اگه بچه بالای چهارکیلوباشه سز میکنن اجی من تاحالاسز نشدم نمیدونم ولی یکی ازفامیل هامون بچه ...

اره درست میگی 😔نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارپ

دکتر تو ٣۶ هفته بهم گفت وزن بچت افت کرده داره میاد پایین بخاطر استرس شدید من ....منم اخر ٣۶ سز شدم پسرم ٣٩٠٠ ....کدوم شهری؟

این چیزایی که گفتی اجی همش احتمالاته وخیلی کم پیش میادسز کنن مگه بچه بریچ باشه بی دردسربری سزارین چندوقته بارداری

این چیزایی که گفتی اجی همش احتمالاته وخیلی کم پیش میادسز کنن مگه بچه بریچ باشه بی دردسربری سزارین چن ...

اخرای هشتم ماه هستم دقیقا هفت هفته دیگه مونده تا چهل هفته 

ببخشید مگه بچه چی باشه؟واسه سزارین

ماشالله وزن ش خوب بوده زنده باشه  من اصفهانم

فدات گلم ...حتی اگ دکترتم قبول نکرد ممکنه دکترایی تو همون بیمارستان باشن ک قبول کنن سز کنن