واقعا خجالت نمیکشی تو... موقعی که هردم یه عکس از خودت میذاشتی با تیپ های لاکچری و موقع اروپا گردی دل دخترایی که ندارن که اینطوری تیپ بزننو آب میکردی تو مسلمونی ؟؟مثلااااا😒😒😒بعد الان مثلا افسردگی گرفتی که پس سرت چی میگنو به خاطر اون طلاق گرفتی ؟؟؟موقعیی که هییییییی و هییییی خودنمایی میکردی افسردگی نمیگرفتی؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب تقصیر خودشونم هست . هی ادا اصول در میارن . من همیشه یاد اون صحنه ای می افتم که محسن افشانی تو برنامه گریه اش افتاد بخاطر عشقی که نرسیده بود . و بعد گفت که ازدواج کردن و سویل همون عشقش بود . چند ماه پیش هم که دعواشون بود و کتکش زده بود و در شرف طلاق . این ادا اصولا دیگه چیه . یا بهنوش بختیاری چقدر از همسرش تعریف کرد و چند ماه پیش گفت میخوام باردار بشم . دیروز خبر طلاقش اومد اصلا شوکه شدم . مسخره بازیه مگه .
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
مگه چیکار کرده بنده خدا سبک زندگیش به شما آسیب زده ایا؟؟؟!!!
طرف داره صبح تا شب تومزون و اینور اونور سگ دو می زنه
یه سری نشستن تو خونه می گن چرا پولداره
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
وقتی تو جامعه ای که مردمش ندارن.ایشون خودنمایی میکنن نتیجش اینه من تنها نیستم یه نماینده ای به خاطر ...
بله درسته ولی کلا خودش می دونه اشتباه کرده و الان ناراحته .ملتم میرن نمک رو زخم میشن . وگرنه من موافق ادا اصول بازی نیستم بشینن سر زندگیشون . یه خط قرمز ندارن یه حریم خصوصی ندارن اینا . یه روز واله و شیدا که تو بهترینی و .... و مخ مارو میخورن یه روز جدا میشن . انگار مسخره بازیه