2777
2789
عنوان

آناشیدحسینی؛عروسک جنجالی

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 70 پست

وای خیلی ناراحت شدم جداشده شوهرش احساس میکنم خیلی خوبه بیچاره گناه داره چقدپست میزاره واسه عروسگ

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی هست حالا؟!!!

مطمئن باش با چیزایی که گفتی نه تنها از طلاق افسردگی نمیگیره الان یکی بهتر پیدا کرده!!!!!😐😐😐😐😐😐😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وای خیلی ناراحت شدم جداشده شوهرش احساس میکنم خیلی خوبه بیچاره گناه داره چقدپست میزاره واسه عروسگ

اگه پیج شوهرشو داری میشه بدی بهم 

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸

خیلی دنیای جالبی شده 

نپوش نخر نخور نگو‌ چون بقیه ندارن 

کی می خوایم قانع بودنو یاد بگیریم خدا می دونه 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
افسردگی گرفتن واقعا ؟  بابا گناه داره اونم ادمه خب . چقدر بهش حمله میشه

وقتی تو جامعه ای که مردمش ندارن.ایشون خودنمایی میکنن نتیجش اینه

من تنها نیستم یه نماینده ای به خاطر ایشون صداش قطع شد شیلاخداداد مصاحبش هست

2790
2778
2791
2779
2792