سلام بچه شوهرم یه ادم فوق العاده بچه ننس و خواهردوسته منو جون به لبم کرده بقران قسم فقط اونارو میدونه اونا تو همه چی من دخالت میکنند چرا اینو پوشید چرا اونجا رفت چرا بلن خندید چرا با فلانی حرف زد چرا ارایش کرده چرا فلانی اومد خونتون چرا برا خودش فلان چیزو گرفت چرا مهمونی دادید وقتیم میگم میگه نه اونا خوبن تو باهاشون لجی مگه چی میگن او همه چیرو بزرگ میکنی اونا هم اصلا اینو به یه ورشون هم حساب نمیکننا اصلا محل نمیدین بهش هرچیم میگم قبول نمیکنه اما وای اگه من یه چیزی بگم تموم نمیکنه جرا فلان حرفو به مادرم یا خواهرام زدی اونم یه چیز چرت ها😭😭😭😭تورو قران بگید چیکارکنم بامهربونی گفتم با دعوا گفتم همینع که هست کمکم کنید اجرتو با اقا امام حسین
بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏 💕چوب خدا صدا نداره💕
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم شما دقیقا مثل منی همسر من تعصب شدید رو خواهر اش داره ی بار خواهرش گفت چرا قاب فلان جای خونه زدی به همسرم گفتم واسه این حرف قیامت کرد ک خواهرم بگه حتما اون بهتر میدونه فقط من هرکاری خواهرش بهش بگم برعکسشو انجام میدم تا بفهمن حرفشان مهم نیست یکمی دخالتشون کمتر کردن
عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.