2777
2789
عنوان

دهن بینی بچه ننه بودن شوهرم😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
انگار شوهر منوگفتی بعد میگه محل ندن منکه میدونم پدرومادرمن پیامبر گفته باید احترامشون نگه داشت&nbs ...

واقعا حرفاش منطقیه به شرطی که به تو هم همونقدر که پیامبر گفته رسیدگی کنه 

هیچ کاری نمیتونی بکنی فقط بی خیالی

وای نه پیر شدم از دستشون

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارکردی اهمیت نمیده

من کاری نکردم عزیزم زمان گذش خودش فهمید ک فقط خانواده و چارچوب زندگی خودش مهمه بعدم ی سری چیزای کوچیک پیش اومد دیگه بی اهمیت شد البته خانواده شوهرم دخالتی نداشتن تو زندگیمون این زیاد اهمیت میداد دست خالی اینا نمیرف خونشون ولی الان ن

راهش اینه که وقتی خونشون میری از کنار شوهرت تکون نخوری. باهاشون تنها نباش. با شوهرت هم در مورد این ...

کسی برام خبر نمیاره خوهراش میزنگن زنت فلان مهمونی زیاد خندید ابرومونو برد بعدش شوهرم میاد یه دعوای حسابی یا زنت فلان جور لباس پوشیده بود یه دعوای دیگه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
مشکلم همینه نمیتونم ساکت بشم چیزی نگم  همش میگم فلان میکنن تو چیزی نمیگی😶

بگو ولی به شوهرت نگو به خواهر و مادرش بگو اما نه با دعوا نه با خواهش

قاطعانه و جدی اما با زبون خوش

چیزایی که واقعا اهمیت داره رو بگو از مسائل کم اهمیت دوری کن

بگو ولی به شوهرت نگو به خواهر و مادرش بگو اما نه با دعوا نه با خواهش قاطعانه و جدی اما با زبون خوش ...

❤❤❤❤❤مرسی

واقعا حرفاش منطقیه به شرطی که به تو هم همونقدر که پیامبر گفته رسیدگی کنه

ساعت ۸ ونیم از سرکار میاد خونه رسیدگی به زن وبچش که ازصبح منتظرش واجبه یا خواهرشو وبچه هاش که بره دیدن اونا وخستگیو خوابشو بیاره برامن

عمش بیاد همه چیز بمن بگه بشینه نگاه کنه هیچی نگه بگه من از دعوا متنفرم باتو حرف میزدن منچرا خودمو دخالت بدم من نمیخام هیچکس دلش ازمن بشکنه دل من بشکنه مهم نیست

گفتم بهش حالا که فقط رضایت خانوادت مهمه من حلالت نمیکنم ببینی من بیشتر از مادر خواهرتم گردنت حق دارم😂😂

خدایا شکرت 🙃
کسی برام خبر نمیاره خوهراش میزنگن زنت فلان مهمونی زیاد خندید ابرومونو برد بعدش شوهرم میاد یه دعوای ح ...

قبل اینکه بری مهمونی که فامیلاش هستن نظر شوهرت رو بپرس😐

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

ببین یه مدته طولانی بی اعتنایی کن فقط مثلا اگه گفت چرا اینو گفتی اونو گفتی بهشون بگو حق باتوعه ودیگه ادامه نده ولی درعین حال کار خودتم بکن...زندگی توعه وبه هیچ کس هیچ ربطی نداره که تو چیکار میکنی بی اعتنایی بهش حتما جواب میده وسعی کن اصلا حساسیت نشون ندی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست