2777
2789
عنوان

دهن بینی بچه ننه بودن شوهرم😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
احساس میکنم از اول یه حرکتی زدی که حساس شده خودت به چیزایی که نوشتی دقت کن به نظرت یه شوهر بدون دلی ...

یعنی چی عزیزم ؟؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما دقیقا مثل منی همسر من تعصب شدید رو خواهر اش داره ی بار خواهرش گفت چرا قاب فلان جای خونه زد ...

مثل منی تو

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
چی بگم والا خاهر خیلی سخته شاید زمان همه چیو درس کرد ی بدی چیزی ازشون دید دلسرد شد ب حرفت رسید من او ...

چیکارکردی اهمیت نمیده

سخنرانی کلید مرد رو از استاد حبشی گوش بده مو به مو برات یاد میده

تاثیری هم داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2959158/تجربه-رویایی

عزیزمی مرسی

راهش اینه که وقتی خونشون میری از کنار شوهرت تکون نخوری.

باهاشون تنها نباش.

با شوهرت هم در مورد این مسائل حرف نزن. حتی اگر شوهرت حر ف میزد  تو جواب نده😕

ولشون کن بابا. بدبختای عقب مونده به لباس و ارایش ادم هم گیر میدن. بدار سرشون هی تو ک و ن تو باشه به درک 😐

تو کار خودت رو انجام بده. با کسی هم که خبر برات میاره و میبره ارتباط نداشته باش

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

انگار شوهر منوگفتی

بعد میگه محل ندن منکه میدونم پدرومادرمن

پیامبر گفته باید احترامشون نگه داشت 

دوستم نداشته باشن منکه دوستشون دارم 

تو نمیفهمی دلتنگی یعنی چی خواهرمه مامانم گفته هرروز باید به خواهرم وبچه هاش سر بزنم  هروقت دلم واسه مامانم تنگ شد برم دیدن آبجیم نرم مامانم میگه چ بی غیرته فلانه شوهر خواهرم فکر میکنه آبجیم بی کسو کاره😐😐

خدایا شکرت 🙃
ینی شوهرتو حساس کردی  اون الان رو رابطه بین تو و خانوادش حساس شده اگه با اونا مشکلی داری با خو ...

مشکلم همینه نمیتونم ساکت بشم چیزی نگم  همش میگم فلان میکنن تو چیزی نمیگی😶

عالیه عااالی من تحربه های بچه هارو خوندم چند نفر از طلاق برگشتن چندتا مثل من همش دعوا  البته ...

مرسی عزیزم😘😘😘