2777
2789
عنوان

من مادر بدیم؟

280 بازدید | 33 پست

من معروفم به مهربونی با بچه ها.انتظارم این بود که همیشه با بچم مهربون ترین مادر دنیا باشم اما یکماهه بچم به دنیا اومده....احساس میکنم براش کم میذارم. صبح تا شب درگیرم  و از پریشونی نمی تونم حتی خودمو تو آینه نیگا کنم. 

موهام چند رنگ و سفید... زیر چشا گود افتاده... رنگ پریده و بی حال و حوصله، عصبی...

درد بخیه ها و استخونام هم یه طرف دیگه. 

شوهرم اگه حال داشته باشه دو سه ساعت نگهش میداره. بقیه اوقات خودم باید کاراشو بکنم. بعضی وقتا حتی رمق ندارم پاشم بهش شیر بدم. خیلی خسته ام... 

احساس میکنم اونطور که باید و شاید به دخترم نمیرسم...

من مادر بدیم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا دخترای این زمونه تنبل شدیم

چیجوری‌نسل قدیم ۶ تا بچه داشتن 

تازه الان مادرا از ۶۰ ناحیه بهشون کمک هم میشه تو بچه داری😁

منم خیلی تنبلم بیشتر از یساعت نمیتونم بچه نگه دارم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

اولش طبیعیه هنوز به مادر بودن عادت نداریم تا حدود ده ماهگی دخترم از اون به بعد عادی شد کاراش برام وسخت نیست مثل اولش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

سخت نگیر. همه همین جورن. اولاش سخته ی مدت ک بگذره دوباره زندگیتون نظم میگیره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c