یکی تو آشنا داماد فراری داشتیم دارم سزش حرص میخورم
اصن به من چه
ولی بازم حرص میخورم
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
خانوما شما چطوری خودتون رو کنترل میکنید با پارتنر کنار میاید؟من فقط بلدم بزنم تو دهنش خسته شدم دیگه میخوام مراعات کنم نمیشه:)😭😂
من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکیکورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد
سر چی🫢خانوما شما چطوری خودتون رو کنترل میکنید با پارتنر کنار میاید؟من فقط بلدم بزنم تو دهنش خسته شد ...
سعی نکن نمیشه .هممون یدور امکان نداشت تو قرار پاره شون نکنیم 😅
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
سعی نکن نمیشه .هممون یدور امکان نداشت تو قرار پاره شون نکنیم 😅
خسته شدممم آخه زشته اینکارا مال بچهاستتت😭😂
من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکیکورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕
سلام. پايه ام از چی شروع کنیم خدا خوشش بیاد خواهههههر🤣🤣🤣🤣🤣
ای خواهر بزار من شروع کنم مامانبزرگم رفته پیشه همه گفته خواستگار مهرناز دوسپسرشه دیروز بابام فهمید دعوا افتاد بعد انقدم دیروز نحس بود منم با پارتنرم دعوام شد همون خواستگارم دیگع حرف نمیزنیم