2777
2789
عنوان

من مادر بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 33 پست

دخترت چن وقتشه؟

ببین گلم با توجه ب اینکه پسر من ده ماهشه تا چهار ماهگی همش درگیر بودم موقعی ک‌خاب بود میخابیدم موقع بیداری کارامو میکردم الان چن وقتیه کارام کمتر و سبک شده اینقدر باهاش بازی میکنم اینقدر براش وقت میذارم ک وابستم شده و اشتباه کردم ک وابسته ی خودم کردمش

شما سختت باشه تا وقتی ک‌سینه خیز بره دیگه حتی دوس نداره شبر بخوره دوس داره همش چیزای جدید کشف کنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقا قدیما حمایت بیشتر بود.  

والا اطراف من مادر و مادرشوهر کلا داره بچه رو بزرگ‌میکنن

مادرا فقژ میخورن میخابن غر میزنن

حداقل دوستای من این مدلین

اون مادرشوهرای هیولا هم فقط تو نینی سایت دیدم

مادرشوهر من فوق العاده خوبه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
والا اطراف من مادر و مادرشوهر کلا داره بچه رو بزرگ‌میکنن مادرا فقژ میخورن میخابن غر میزنن حداقل دو ...

کاش من عروس طرف شمامیشدم😂

نه من توتمام مدت بارداری و بچه داری یه ساعتم مامانم بچمو نگه نداشت حتی یکبارم پوشکشو عوض نکرد مادرشوهرکه جای خود

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
والا اطراف من مادر و مادرشوهر کلا داره بچه رو بزرگ‌میکنن مادرا فقژ میخورن میخابن غر میزنن حداقل دو ...

مامان من که فقط تا 10 روز خونم بود. 

از روز دهم خودم کارامو کردم. 

مادرشوهرمم که فقط میگه بچه رو بیار ببینیم

کاش من عروس طرف شمامیشدم😂 نه من توتمام مدت بارداری و بچه داری یه ساعتم مامانم بچمو نگه نداشت حتی ی ...

والا اطرافم یه عروسای مفت خور رذلی میبینم بخدا یاغین فقط دارن سو استفاده میکنن عین ملکه ان

ینی کلا تو منطقه زندگی‌من خیلی اینطوریه

حالا نمیگم‌اهل کجام بر نخوره به هم استانیام

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

من که راه دور بودم هیشکی دور و برم نبود کمکم کنه، یه هفته ی اول بعد سزارین فقط پیشم بودن که خودم از روز سه و چهار پاشدم کار کردم و گاهی که شوهرم زود میومد پسرمو نگه میداشت میرفتم پیاده روی و بهد یه ماهگیش تو کالسکه میبردمش ولی مادر شوهرم بد نیس

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️