2777
2789

آب انار 👌

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آسپرین استفاده کن ولی یه معجون هم هست درست کن صبحها ناشتا بخور تا چند هفته خوب میشی بذار الان تایپ میکنم برات ...بعدش باید مواظب باشی و همچنان مراقبتها رو ادامه بدی تا غلظت خونت پایین باشه همیشه

راستش مامان من آسپرین میخورد اثر نداشت گذاشت کنار

اینا رو طب سنتی واسه مامانم گفته بود اثر خوبی داشتن

۱.هر وقت تونستی آب انار برای صبحانه بخور 

۲. رب انار و چیزای ترش زیاد استفاده کن

۳. میوه و سبزیجات رو همیشه تو برنامه غذاییت داشته باش

۴. آب زرشک هم عالیه...زرشک رو میذاری داخل یه لیوان آب گرم خیس بخوره با قاشق فشار بده زرشک‌ها رو تا با آب قاطی بشه بعد آبش رو بخور

۵. یه معجون خوب هم هست برا همه چی عالیه درسته طعمش جالب نیست اما برا سلامتی عاااالیه: ۶ تا لیمو ترش متوسط رو  برشهای ورقه ای بده طوری که دونه هاش رو جدا کنی چون باعث تلخی زیاد معجون میشه...بعد ۳۵ دونه سیر رو هم برش بده...بعد ۵ لیوان آب رو بریز تو قابلمه که به جوش بیاد..وقتی جوشید لیموها و سیرها رو بریز تو آب و منتظر باش دوباره به جوش بیاد...همینکه شروع کرد به جوش زدن شعله رو خاموش کن و بذار قشنگ سرد بشه...بعد بریز داخل میکسر یا مخلوط کن و یه قاشق چایخوری پر زردچوبه هم بریز . دستگاه رو روشن کن تا قشنگ میکس بشن...بعد چند دقیقه یه معجون داری که الان عکسش رو میذارم برات...روزی دو قاشق بریز تو لیوان و بقیه لیوان رو با آب جوش پر کن و ناشتا بخور...غلظت خونت درست میشه

این شکلی میشه و باید تو ظرف شیشه ای دربسته نگه داری ...ما تموم کرده بودیم دیروز دوباره درست کردم زیا ...

ببخشید اینارو باید تو یخچال نگه داشت؟

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
ببخشید اینارو باید تو یخچال نگه داشت؟

آره عزیزم بریز تو ظرف شیشه ای در بسته بذار تو یخچال...هر صبح دو قاشق یا اگه تونستی نصف استکان استفاده کن...برا سلامتی و غلظت خون و چربی و فشار خون عالیه...علاوه بر صبح هر شب قبل خواب هم میتونی بخوری برای تنظیم خواب هم خوبه....راستی اینم بگم پوست لیموها رو نگیر...همونجوری خوب بشور... با پوست ورقه ورقه کن و بقیه کارایی که نوشتم🥰❤️