2777
2789
آره عزیزم بریز تو ظرف شیشه ای در بسته بذار تو یخچال...هر صبح دو قاشق یا اگه تونستی نصف استکان استفاد ...

خیلی ممنونم عزیز 😘😘

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لیمو با پوست باید باش؟مامانم فشارش میره بالا 

بله با پوست باشه ...فقط دقت کن خرد که می‌کنی دونه هاش رو حتما دربیاری که زیادی معجونت تلخ نشه...ایشالا فشار خون مامانتون رو بتونید کنترل کنید و با این مدل معجونها هم فشار خون و هم غلظت خون رو کنترل کنید

برای فشار خون آب زرشک و انار و رب انار هم خوبه و چیزهای ترش اگه دوست دارن زیاد میل کنند و غذای چرب هم نخورن..ایشالا سلامت باشید🥰❤️

منم اولش دقیقاً دنبال این بودم که ببینم چی براش خوبه 😅 همسرم غلظت خون داشت و حتی درباره آسپرین هم پرسوجو کردیم، ولی خودسرانه مصرفش نکرد چون به نظرم داروی رقیقکننده رو نباید بدون نظر پزشک شروع کرد. بعد کلی تحقیق درباره روشهای مختلف، یکی دو نفر فصد خون مدرن رو پیشنهاد دادن. اینم خوب فکر کردیم که مثل حجامته و شاید تاثیر آنچنانی نداشته باشه. ولی رفتیم مرکز ایران فصد و معاینه شد دکتر اول گفت برو آزمایش بده و بعدش که نتیجه رو دید گفت برو فصد خون مدرن رو انجام بده