2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن ریزش مو

1044 بازدید | 13 پست

من بعد از 1 ماه و نیم که از خوب شدن کرونام میگذره به شدتتتت ریزش مو دارم، مثل اینکه از عوارض بعدشه.

واقعا بقیه هم به این شدت ریزش مو پیدا کردن؟ راه حل خاصی نداره؟ دیگه مویی برام نمونده   

منم کرونا گرفتم 😓

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنت ضعیف شده.ویتامین بخور اگر اشکالی نداره 

اره، کلا از روزی که کرونا گرفتم تا الان همش دارم انواع ویتامین ها رو میخورم. آزمایش هم دادم همه چیم اومده بود پایین :D

ولی لامصب خوب نمیشه!

شما علاعمتون چی بود من تک و توک سرقه دارم و حس بویایی ندارم

ای وای خودشه پس

من شونه درد، سردرد، یه تب خیلی خفیف. ولی موقعی شک کردم که ته گلوم غلغلک میشد و باعث میشد یه تک سرفه بزنم که خوب بشه

من بعد از ۲۰ روز هنوز یه کم تب دارمو تک سرقه چیکار کنم خوب شم😔

من 28 روز فیکس قرنطینه بودم و استراحت. 

الانم بدنم خیلی احساس خستگی و ضعیفه، سرگیجه و گاهی تب. و همچنان بدن درد دارم.

ولی تنها راحش تقویته. زینک پلاس، ویتامین سی، ب 12 

حالت چطوره؟ خیلی به خودت برس این مدت. کرونا بدن رو شدیدا ضعیف میکنه

افتضاحم نمدونم چکار کنم 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
ویتامین بخور  دمنوش گرم استامینوفن دیفن هیدرامین ناپروکسن واسه بدن درد

دکتر بهم دارو داده همه چیز دمنوش چی میخوردی؟ 

اره، کلا از روزی که کرونا گرفتم تا الان همش دارم انواع ویتامین ها رو میخورم. آزمایش هم دادم همه چیم ...

عزیزم با گذش این چن ماه موهاتون خوب شدش ؟لطفا اگ خوندی جواب بده ک دارم دیوونه میشم