2777
2789
عنوان

شیرخشک بده؟

276 بازدید | 43 پست

سینه هام پره و سرازیر. همین الان شوخی لباسم خیسه ولی آبکی 

انگار ابدوغه

بچم سیر نمیشه بهش شیرخشک کمکی میدم 

هر روز و هر شب با مامانم دعوا دارم سرش در حالی ک شوهرم راضیه چیزی نمیگه 

خواهرم زنگ زده میگه من ب بچم شیرخشک دادم هزار تا درد و مرض گرفته نمی‌دونم بدنش خون تولید نمیکنه و .... می‌دونم داره پیاز داعش رو زیاد می‌کنه 

حالا اومدم از شماها بپرسم واقعا شیرخشک مضره؟بدن بچه رو ضعیف میکنه؟

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شيرخشك بسيار بسيار عاليه هركي هم ميگه بده دروغ ميگه 

اتفاقا ويتامين و پروتييناش كامله مثل تغذيه ي مادراي شيرده ي امروزي نيست 

بده بخوره نوش جونش بشه كوپوله خوشگل😍

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

ی مادر صلاح بچشو از هر کسی بهتر میدونه 

وقتی طفلک سیر نمیشه ... چ باید کرد 😐

شمام سعی کن ابگوشت و ماکارونی و برنج و کره ... بیشتر بخور ... سیاه دانه هم بخور ... شبر رو زیاد میکنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منکه دوتا روهمینجوری،بزرگ.کردم..والا

تا حالاخدایی نکرده مریض شدن؟ من چجوری خانوادم و قانع کنم

مامانم بیشتر بخاطر پولش میگه دیگ اعصاب نداشته برام 

من دخترم اصلا شيشه نميگيره خيلي دوست دارم كنار شير خودم بهش شير خشك هم بدم 

وزن گيريش اصلا خوب نيست دخترم 😔

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
شيرخشك بسيار بسيار عاليه هركي هم ميگه بده دروغ ميگه  اتفاقا ويتامين و پروتييناش كامله مثل تغذي ...

شیر خشک مغذی تز از شیر مادر نیست

همین الان مقاله ی بی بی سی رو بخونی متوجه میشی، مقاله مال همین چند روز پیشه

شیر اولش آبه واسه رفع تشنگی بچه بعد مواد مغذی میاد 

نه سینه من تا آخرش همونجوریه 

الان یکیش رو آنقدر مک زده شله ولی همچنان ابکی

ی مادر صلاح بچشو از هر کسی بهتر میدونه  وقتی طفلک سیر نمیشه ... چ باید کرد 😐 شمام سعی کن ابگ ...

شیرم خیلی زیاده آبجی ولی آبکی 

تا حالاخدایی نکرده مریض شدن؟ من چجوری خانوادم و قانع کنم مامانم بیشتر بخاطر پولش میگه دیگ اعصاب ندا ...

من از15روزگی دادم بهشون..نبابا صحیح وسالمن الحمدلله..یکی11سال یکی4سالشه..ببین شوهرت مگه جلوشون بگه مثلا ببین بچم راحت خوابیده و هزینش،مهم نیست و اینا..یا جلوشون نده به بچه..قبلش یا بعدش سیرش کن..چندمیگیری،شیرخشک؟یادش بخیر5هزارتومن بودسال89

الهی و ربی من لی غیرک